Gert Verhulst

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gert Verhulst

Gert Verhulst onherkenbaar na operatie: ‘Benieuwd naar ‘t resultaat?’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Gert Verhulst lijkt gelukkig zonder kleerscheuren zijn ooglidoperatie doorstaan te hebben! Of nou ja, daar gaan we even vanuit… We zouden de Samson en Gert-ster zelf namelijk nooit herkend hebben!

Gert Vehulst onder het mes

Gert Verhulst liet in zijn nieuwe realityserie De Verhulstjes weten dat hij zich zorgen maakte over zijn oogleden: "Dat hangt echt in mijn weg.” Zodoende besloot hij dus onder het mes te gaan. Vandaag was de grote dag: zijn ooglidoperatie werd uitgevoerd! En ondanks dat het geen grote ingreep is, is dat toch best wel een beetje spannend, natuurlijk… We waren daarom ook blij dat de Samson en Gert-ster op Instagram liet weten dat het goed met hem gaat!

De nieuwe Harry Potter-serie!

“Net na mijn oogoperatie"

“Net na mijn oogoperatie! Benieuwd naar het resultaat?”, schrijft Gert bij zijn post. We gaan er in ieder geval maar even vanuit dat het inderdaad de Samson en Gert-ster is die we zien op de foto. Met die grote oogkleppen en dito mondkap op is hij namelijk compleet onherkenbaar!

We vertrouwen erop dat we het resultaat binnenkort inderdaad te zien krijgen in De Verhulstjes! Voor nu laten we jullie achter met nog een aantal eveneens onherkenbare sterren. Neem Dirk Kuyt, die vorige week Ziggo Sport-kijkers wist te verbluffen met zijn nieuwe look! Ook noemen we Tom Holland, die een flinke metamorfose kreeg in de eerste trailer voor Cherry. Ten slotte dan nog deze foto van een kale Tom Hanks, ook een totaal andere man!

Lees verder