Kathleen en Karen

Veronica Superguide logo
Kathleen en Karen

Sensatie in Belgische The Masked Singer: tranen om K3-reünie

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Terwijl wij elke week met miljoenen tegelijk raden, raden en nog eens raden in The Masked Singer, doen de Belgen dat óók. En gisteren hadden die een wel héél straffe en nogal emotionele ontmaskering. Laat die tranen maar rollen!

Een van de Vlaamse juryleden, oud-K3-ster Karen Damen, wist het bij de eerste minuut van De Zeemermin eigenlijk al zeker. Dat moet haast wel Kathleen Aerts zijn. Was het inderdaad haar K3-bestie? JA NATUURLIJK. 

Tranen met tuiten

Kathleen woont sinds 2015 in Zuid-Afrika. Een van de redenen waarom Karen ergens nog dacht dat het niet zou kunnen, dat ze hier in een Zeemeermin-pakkie stond te zingen. Nou, wel dus. De dames hadden elkaar erg lang niet gezien. Die emotionele knuffelhereniging kwam nogal binnen. Niet alleen bij Karen hoor. *Snik*. Twee van de drie originele K3-sterren; dat is toch nog best wel een dingetje.

Film1-zenders een weekend open bij Ziggo!

OG

Maar het kan nog emotionele hoor! Geen probleem. Want... waar is Kristel? Nou, het zwartharige ex-K3-lid, dat samen met Kathleen en Karen de OG-bezetting vormde, heeft Kathleen buiten de uitzending om ook weer in de armen gesloten. De dames, die hopelijk corona-vrij waren toen ze onderstaand sentimenteel kiekje schoten, waren dus voor even weer samen voor een trip down memory lane. Aww... Of nee, we bedoelen natuurlijk: amai...

Lees verder