Josje aan de kant geschoven voor K3 in jury Vlaamse The Voice Kids

Veronica Superguide logo
Josje aan de kant geschoven voor K3 in jury Vlaamse The Voice Kids

Josje aan de kant geschoven voor K3 in jury Vlaamse The Voice Kids

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een behoorlijk juicy ontwikkeling bij de Vlaamse versie van The Voice Kids: na één seizoen haakt ‘onze’ Josje Huisman alweer af als coach. Op zich opvallend, aangezien ze in de vorige reeks toch verantwoordelijk was voor de winnares van de show. Maar nog pikanter is haar opvolging: dat zijn er namelijk drie... K3 om precies te zijn. Klaasje, Hanne en Marthe nemen in het vierde seizoen plaats op de bekende draaiende stoelen.

En dat de meisjes er zin in hebben is eigenlijk vanzelfsprekend. “Het zal ongetwijfeld weer een spannend en fantastisch avontuur worden. We weten zelf alledrie heel goed hoe het is om auditie te doen en mee te doen aan een wedstrijd. Die ervaring gaan we zeker goed kunnen gebruiken als coaches in The Voice Kids. Laat die talentjes maar komen want wij zijn er klaar voor! Wij weten alleszins al welk team het populairst zal zijn”, aldus de meisjes van K3.

Een gemis van Nederlands product is het overigens niet in de komende reeks van The Voice Kids, want naast Klaasje van K3 vertegenwoordigt Gers Pardoel onze natie vanaf het vierde seizoen. Een kleine pleister op de wonde.

Lees verder