Pakken uit finale The Masked Singer vanaf nu te koop!

Door Redactie
Ruben Nicolai in the Masked Singer

Heb jij altijd al eens de show willen stelen als een zwaarlijvige giraf met een Frans snorretje? Grijp dan nu je kans! Want de pakken van de finalisten uit The Masked Singer 2021 staan sinds gisteravond te koop. Ze worden geveild voor het goede doel, Project Glimlach.  

Van zeemonsters tot vuurvogels, van elfjes tot aliens en vogelverschrikkers; de grote poppenkast van RTL 4 scoort wekelijks niet alleen meer dan twee miljoen kijkers, maar roept ook veel vragen op. “Welke BN'er is toch die macho stier?”, maar ook: “Wat gebeurt er in vredesnaam met al die pakken als de show voorbij is?”. 

Wat gebeurt er met de pakken uit The Masked Singer 2021?

Jurylid Carlo Boshard grapte al eens dat de creaties terechtkomen in de glittergarderobe van Gerard Joling. Die kans is klein, aangezien de pakken uit The Masked Singer op een waarde van meer dan 10.000 euro worden geschat.

The Masked Singer voor Project Glimlach 

Blijkbaar is er toch gekozen voor een iets maatschappelijkere bestemming dan Gerards kledingkast. De vier kostuums die aankomende vrijdag in de finale te zien zijn, worden geveild voor Project Glimlach, een inzamelingsactie waarmee de Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje onderzoek doet om het welzijn van ernstig zieke kinderen te verbeteren. 

Bieden tot de finale

Dus mocht je graag door het leven willen gaan als een flamencodansende krokodil, surfende haai, gastronomische giraf of futuristische cupido: dit is jouw time to shine. Het startbedrag van de pakken is gezet op 2500 euro. Bieden kan tot en met de finale, aanstaande vrijdag 17 december. 

Heb jij trouwens al een idee wie er in de pakken zit? De naam van deze BN’ers worden regelmatig genoemd als kandidaten van The Masked Singer.

Aanstaande vrijdag 20.00 op RTL 4 zien we in de grote finale van The Masked Singer wie er dit jaar wél in de pakken zaten van Cupido, de Krokodil, de Giraffe en de Haai. Ook is er weer een Oud en Nieuw special, die deze keer zelfs verdeeld wordt over twee avonden!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.