Opnames tiende seizoen The Walking Dead van start

Opnames tiende seizoen The Walking Dead van start

Ben je klaar voor het tiende seizoen The Walking Dead? De cast en crew wel: de opnames zijn vandaag begonnen!

Het werk aan het tiende van The Walking Dead is begonnen! Norman Reedus, oftewel Daryl Dixon, postte op Instagram de eerste foto van de set. Al met al is er nog niet zo veel te zien: de stoeltjes van Reedus en zijn collega Melissa McBride, ook wel bekend als de onverwoestbare Carol.

Op zichzelf zegt het beeld niet zoveel, maar vanaf vandaag kunnen we dus weer regelmatig leuke posts en nieuwtjes van de set verwachten.

Verder weten we nog niet zo veel van het tiende seizoen The Walking Dead. Danai Gurirai neemt afscheid, waarschijnlijk mede door haar werk aan Black Panther 2. We zien haar kick-ass personage Michonne waarschijnlijk terug in de drie TWD-films, waar ook Rick (Andrew Lincoln) in te zien is. Hoe het ook alweer zat lees je in deze korte round-up na het afgelopen seizoen.

Van de spin-off Fear The Walking Dead verscheen vandaag deze nieuwe teaser. In het nieuwe seizoen drijft TWD-veteraan Dwight ook boven, om zich bij Morgan’s groep te voegen.

Daarnaast is er ook nog sprake van een tweede spin-off, waar de inhoud nog niet van bekend is. Hoewel The Walking Dead minder goed wordt bekeken dan voorheen, is het nog steeds de populairste serie ter wereld, hoewel Game Of Thrones daar binnenkort waarschijnlijk voorbij piept.