The Masked Singer: Deze NPO-ster is De Teddybeer!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Masked Singer: Deze NPO-ster is De Teddybeer!
The Masked Singer

Onthulling: Déze NPO-ster is De Teddybeer in The Masked Singer

|
|

Laatste update:

De derde aflevering van het leukste gemaskerde bal van Nederland zit er weer op en De Teddybeer is onthuld! Niemand van het panel had het geraden en wij vonden het ook even lastig, maar met alle hints bleek het toch niet zo moeilijk. Maar achteraf is alles makkelijk!

Wil je meeraden en voorspellen? Kom bij onze Veronica Superguide The Masked Singer-groep! En houd onze overzichtspagina in de gaten voor al het laatste nieuws rondom The Masked Singer.

Het was weer een waanzinnig spannende aflevering en de afvaller van deze week, De Teddybeer, was bepaald niet de makkelijkste om te raden. Want ook op Twitter was er bepaald geen eensgezindheid, al kwam de naam van de BN'er wel een paar keer voorbij. De Kikker, Het Paard, De Ridder en De Bijenkoningin zijn in elk geval door naar de volgende ronde.

Knuffelbare banketbakker

Met de kennis van nu hadden we het kunnen weten, maar toch wisten we het niet. De Teddybeer bleek niemand minder dan Robèrt van Beckhoven! De goedlachse Brabantse banketbakker en Heel Holland Bakt-ster zat enorm bezweet in het stikhete pak. En ondanks z'n bakkersvak wist hij best een aardig mopje te zingen met z'n zware baritonstem. Misschien dat dát ook de panelleden op het verkeerde been zette. Zelfs Janny van der Heijden-lookalike Loretta Schrijver wist het niet te raden.

Overduidelijke hints

Achteraf is het makkelijk praten, maar de twee hints 'worst' en 'schoolbord' waren best makkelijk te verklaren. Worst wijst natuurlijk op zijn beroemde worstenbroodjes, waarvoor mensen speciaal omrijden naar zijn bakkerij in Oisterwijk. Het schoolbord was minder duidelijk, maar Robèrt doceert ook al jaren bakkersleerlingen. Verder zijn alle hints die wijzen op z'n Brabantse roots natuurlijk ook overduidelijk. De ontbrekende prijs ging over de Gouden Televizier-ring, die Heel Holland Bakt nog steeds niet gewonnen heeft. Waar Robèrt de kijker dan ook maar weer eens op attendeerde. De banketbakker was ook eigenlijk een beetje verrast dat niemand het had geraden. Al had Gerard het kennelijk wel op z'n papiertje geschreven. Maar ja, dat telt niet.

Robèrt van Beckhoven bleek De Teddybeer

De zwaar bezwete Robèrt van Beckhoven bleek De Teddybeer in The Masked Singer

Minder duidelijk

Een paar andere hints lagen wat minder voor de hand. Zo sloeg 'slaapverwekkend, maar goed gebekt' op z'n achternaam Van Beckhoven. En het idee dat hij wel een liefhebber is van competities ging dan weer over de bakkerswedstrijd die Heel Holland Bakt natuurlijk is. Ook was er nog een verwijzing naar Döllekesgat, wat de naam van z'n woonplaats Oisterwijk is met Carnaval. Maar dat was dan ook wel een hint voor de echte pro's. Om nog wat van je Robèrt-kennis bij te spijkeren kun je binnenkort weer genieten van Heel Holland Bakt. Over precies een maand start het speciale jubileumseizoen.

The Masked Singer zie je elke vrijdagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Lees verder