• Heel Holland Bakt
  • TV

Kijkers Heel Holland Bakt: 'Ga NOOIT tegen Robèrt in!'

Heel Holland Bakt, Andre van Duin

Het gloednieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is begonnen en gelijk waren kijkers alweer klaar met bakster Lynn. "Je gaat nooit in discussie met de jury!"

Voor fans was het even wennen, want het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is vanaf dit weekend op zaterdag in plaats van zondag te zien.

Klassiekers uit de oven

Maar kijkers van het populaire bakprogramma werden wel gelijk op hun wenken bediend. Tussen de Heel Holland Bakt-deelnemers zaten uitgesproken figuren en er werden deze eerste aflevering drie klassiekers gebakken: een slagroomtaart, roze koeken en madeleines. 

Bij de madeleines sprong deelneemster Lynn eruit, maar niet zoals ze waarschijnlijk wilde. Volgens kijkers ging de varkensboerin in discussie met de juryleden, die niet heel gecharmeerd waren van haar creatie, die bestond uit drie smaken madeleines. Vooral de creaties met kokossmaak vond de jury droog en korrelig. 

Heel Holland Bakt, Andre van Duin en de jury
© Omroep Max

'Ga nooit tegen meesterbakker Robèrt in!'

"Jullie hadden vanmiddag ook al geproefd even tussendoor, toen was het minder droog, maar misschien dat het nu al iets te lang ligt", reageerde Lynn op het jury-oordeel. Kijkers konden haar reactie maar weinig waarderen.

André van Duin als presentator van Heel Holland Bakt: nu is hij niet meer weg te denken, maar wist je dat er twijfels waren of hij wel geschikt was voor het populaire bakprogramma? En weet je al welke leuke alternatieven er zijn voor Heel Holland Bakt? 

Heel Holland Bakt kijk je elke zaterdag rond 20:25 uur op NPO1.