Marlies en Volcmar in Kopen Zonder Kijken

Veronica Superguide logo
Marlies en Volcmar in Kopen Zonder Kijken
Kopen Zonder KijkenTV

Onmogelijke situatie Kopen Zonder Kijken, maar 'lekker realistisch stel'

|
|

Laatste update:

Alex en Bob stonden in Kopen Zonder Kijken weer voor een moeilijke klus. Dit keer zochten Volcmar en Marlies een groter huis voor hun samengestelde gezin. Zes kamers voor de vijf puberende kinderen en het stel. Kijkers weten het zeker: dat lukt nóóit!

Veeleisende stellen. Het kan aannemer Bob Sikkes mateloos irriteren. En ook dit geval leek weer dezelfde kant op te gaan. Marlies en Volcmar wilden van hun té kleine huis af en inruilen voor een woning met zes slaapkamers. En dat in de huidige markt met een budget van 575.000 euro. 

Onvermijdelijke concessies

Geen verrassing dat het stel aan hun eisenpakket moest gaan sleutelen. Een hoger budget it is! Gelukkig stond dat Volcmar en Marlies niet in de weg. Hun positiviteit valt heel goed bij de kijkers van het RTL-programma. ''Zulke positieve en realistische mensen. Het komt vast allemaal goed!'', schrijft een kijker op Twitter. Dat was vorige week wel even anders.

Droomhuis: check!

Wat kijkers ook al wensten voor het gezin, gebeurde: het droomhuis mét de juiste hoeveelheid kamers was gevonden. En ook voor Kopen Zonder Kijken-makelaar Alex was het een succesvolle aflevering. Hij wist het dit keer namelijk droog te houden

Kopen Zonder Kijken is maandagavond om 20.30 uur te zien op RTL 4. 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder