Nieuw op Netflix in november: The Sinner, Tarzan en nog veel meer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuw op Netflix in november: The Sinner, Tarzan en nog veel meer

Nieuw op Netflix in november: The Sinner, Tarzan en nog veel meer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Nieuwe maand, nieuwe content! Netflix voedt ook in november je binge-verslaving met: seizoen 2 van The Sinner én de classic Tarzan-film! We nemen de pareltjes met je door.

Films

Outlaw King

Chris Pine en zijn, eeuhm, 'pine' maken hun naakte opwachting in Netflix' soort-van Braveheart: Outlaw King. Het is een historisch epos over de Schotse held Robert the Bruce die de opstand tegen de Engelse Koning Edward I in gang zet. Verwacht episch zwaardgekletter, bloed en rondvliegend testosteron!

Outlaw King staat vanaf 9 november online.

The Holiday Calendar

Zwijmelen maar! Kerst komt vroeg dit jaar met The Holiday Calendar, een heerlijke kwijlfilm over een amper werkende (maar getalenteerde) fotografe gespeeld door Vampire Diaries-ster Kat Graham. Ze krijgt een magische kalender van haar opa en kan die gebruiken om de liefde van haar leven aan de haak te slaan. Lekker hoor!

2 november is het zover: dan komt The Holiday Calendar uit.

Disney's Tarzan

Moeten we deze echt uitleggen? Een Disney-klassieker van jewelste en een schande dat 'ie nog niet eerder op Netflix stond. Nu is het dan eindelijke zover en kunnen we onze jeugd weer helemaal opnieuw opsnuiven met animatie-topper Tarzan (1999). Hierna kwam nog Tarzan & Jane en Tarzan II maar wat ons betreft staat het origineel nog altijd als een jungle. 

Disney's Tarzan staat vanaf 15 november op Netflix.

The Christmas Chronicles

Kurt Russell speelt in The Christmas Chronicles een kerstman waarvan we nooit beseften dat we ‘m nodig hadden! Eigentijds, een vlotte babbel, én hij springt in een muscle car over geparkeerde auto’s! You better watch out!

The Christmas Chronicles verschijnt op 22 november.

The Ballad Of Buster Scruggs

De Coen-broers leveren een film met verschillende korte western-verhalen, in The Ballad Of Buster Scruggs. De verhalen lopen qua inhoud behoorlijk uiteen - van stoere revolverhelden, duistere comedy tot horror(!) - en hebben alleen de western-setting met elkaar gemeen. Aanvankelijk was dit project een serie van zes afleveringen, maar uiteindelijk hebben de Coens er één speelfilm van gemaakt.

The Ballad Of Buster Scruggs is vanaf 16 november te zien.

CAM

Van een geheel andere orde is de horrorfilm CAM. Madeline Brewer (Orange Is The New Black, The Handmaid’s Tale) speelt een webcam-performer, die wel een populariteitsboost kan gebruiken. Haar sexy acts maken plaats voor steeds bizardere opnames, en dan wordt haar account gekaapt door een gestoorde dubbelgangster!

CAM verschijnt op 16 november.

Series

The Sinner

Het is ons tot nu toe gelukt om spoilers te vermijden (Amerika mocht namelijk al kijken) maar dat houden we niet héél lang meer vol. Gelukkig komt Netflix ein-de-lijk met The Sinner seizoen 2. Detective Ambrose - die zeker zo zijn eigen problemen heeft - stort zich weer in een nieuwe, op het oog kant-en-klare zaak. Toch schuilt er meer achter het verhaal van een 11-jarig kind dat zijn ouders heeft vermoord.

Vanaf 8 november kun je weer gaan bingen met The Sinner seizoen 2.

House of Cards

Frank Underwood out, president Claire Underwood in. De kaarten in House of Cards seizoen 6 zijn opnieuw geschud - en dat is nogal een understatement. Het land is nu in handen van Claire (Robin Wright) en niemand weet precies wat ze ermee gaat doen. Dit is tevens het aller-allerlaatste seizoen van een van Netflix eerste Originals.  

Seizoen 6 van House of Cards zie je vanaf 6 november.

Westside

Houd je van The Hills, Jersey Shore en een vleugje Glee? Dan heb je met Westside je nieuwste binge-verslaving te pakken! Deze uitzinnige realityshow volgt wannabe popsterretjes die het willen maken in Hollywood. Bereid je voor op drama. Heel. Veel. Drama. Een guilty pleasure-showtje om je vingers bij af te likken. 
Westside zie je vanaf 9 november.

Frontier

Jason Momoa keert terug als Declan Harp, in het derde seizoen van Frontier. Zijn bikkelharde strijd om het monopolie op de bonthandel te breken, is nog lang niet gestreden!

Het spannende Frontier gaat op 23 november verder, met zes nieuwe episodes.

Narcos: Mexico

Nu het verhaal over de Colombiaanse drugshandel grotendeels verteld is, verlegt Narcos zijn grenzen. Mexico staat nu centraal, waar de drugscriminaliteit nog altijd een bloederig spoor trekt. Hoofdrollen voor de Mexicaanse Narcos-spin-off zijn er voor Michael Peña en Diego Luna.

Narcos: Mexico is vanaf 16 november te streamen.

The Kominsky Method

Michael Douglas en Alan Arkin spelen de hoofdrol in de wrange comedy The Kominsky Method. Sandy Kominsky (Douglas) is een bekende oud-acteur die een bloeiende acteerschool runt. Zijn oud-agent Norman (Arkin) is een stuk minder succesvol; zijn lichaam laat hem in de steek, en zijn familie maakt er een gigantisch potje van. Samen ploeteren ze zich (zo) waardig (mogelijk) richting hun oude dag.

The Kominsky Method, van de bedenkers van The Big Bang Theory en Young Sheldon, is vanaf 16 november te zien.

Wekelijks

Riverdale seizoen 3 keert wekelijks terug en is ondanks die WTF-première nog steeds lekker bezig. Ook The Good Place (een verborgen parel die je echt moet zien) zit nog in de roulatie en superheldenshow Black Lightning gaat ook in november wekelijks verder met seizoen 2. 

Classic bonus: E.T.

Netflix gooit er, alsof het niets is, ook nog een megagrote classic in: E.T. komt eraan! De Extra-Terrestrial (1982) is cinema op zijn best en één van Steven Spielbergs meest iconische films (en dat zegt wat). 

E.T.: The Extra-Terrestrial staat vanaf 9 november op Netflix!

Lees verder