Deze films en series verschijnen in de tweede helft van oktober op Netflix!

Veronica Superguide logo
Deze films en series verschijnen in de tweede helft van oktober op Netflix!

Deze films en series verschijnen in de tweede helft van oktober op Netflix!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Netflix komt ook in de tweede helft van oktober met verse content! Zo keert Daredevil terug voor seizoen 3 en komt BBC-knaller The Bodyguard onze kant op. Wij nemen de hoogtepuntjes met je door.Check eerst nog even of je wat hebt gemist in de eerste helft van oktober.

Films

Django Unchained

Quentin Tarantino's slavernij-verhaal uit 2012 is énorm bloederig. Hij kreeg destijds prima recensies en is ook nog nu zeker het kijken waard. Als was het alleen al door een fantastische Jamie Foxx (Django) in de hoofdrol. Ook belangrijk: Leonardo DiCaprio duikt hiermee voor het eerst op in een Tarantino-film en zet meteen een onvergetelijke performance neer als de brute slavendrijver Calvin Candie.     

Django Unchained staat vanaf 18 oktober op Netflix. 

Brave

Disney/Pixars heldenverhaal Brave, over de dappere boogschut-queen Merida, is een modern pareltje. Een keer geen Disney-film waarin de prinses per se met een of andere prins moet trouwen. Nee: Merida staat haar mannetje en moet haar moeder, die verandert in een Beer (huh?), zien te redden. 

Brave staat vanaf 15 oktober op Netflix.   

The Night Comes For Us

Een meester-huurmoordenaar met een klein hartje... hebben we natuurlijk al vaker gezien (looking at you, John Wick) maar Netflix Original The Night Comes For Us ziet er toch wel aardig uit. De actiescènes vliegen je om de oren en zien er spectaculair uit. Dat kan ook niet anders met The Raid-ster Iko Uwais in je cast zit. Het verhaal is simpel; huurmoordenaar Ito spaart een klein meisje en krijgt moordlustige gangsters achter zich aan. 

The Night Comes For Us zie je vanaf 19 oktober op Netflix.

Series

Daredevil

The devil of Hell's Kitchen herrijst uit de dood in seizoen 3 van Marvel's Daredevil. Het belooft - zoals we gewend zijn - weer een duistere, bloederige boel te worden. Ook zien we onze favoriete villain weer terug: Kingpin zit op een of andere manier niet meer achter de tralies. Nu manipuleert hij de nieuwe villain, Bullseye, die zelfs het superheldenpakje van Matt Murdock aantrekt. Hoe durft 'ie!    

Seizoen 3 van Daredevil zie je vanaf 19 oktober. 

Haunted

Alsof gespeelde horror nog niet eng genoeg is, gooit Netflix nu olie op het vuur met Haunted. Deze nieuwe serie laat mensen hun 'echte' horrorverhalen vertellen en maakt het nog eens extra eng door hun verhalen ook na te spelen. Een creepy mix tussen echt en nep. Bovendien is de timing spot-on: het is natuurlijk bijna Halloween! Netflix and Chills dus. 

19 oktober is het zo ver: dan staat Haunted op Netflix.     

Bodyguard

Een onverwachtse BBC-hit van jewelste. Bodyguard scoorde in Engeland de pannen van het dak. Het verhaal draait om Afghanistan-veteraan David Budd die bij toeval een zelfmoordaanslag verijdelt. Door deze plotselinge heldendaad krijgt hij een nieuwe, prestigieuze baan: lijfwacht van de Britse Minister van Veiligheid en Justitie. Spanning, intrige en driedubbele agenda's komen samen in dit intense avontuur. Een aanrader!     

Bodyguard zie je vanaf 24 oktober op Netflix.   

Wekelijks

Black Lightning

Black Lightning's back! Schooldirecteur én superheld Jefferson Pierce trekt samen met zijn twee superheldendochters weer ten strijde tegen Tobias Whale, de dodelijkste politicus van Freeland. Seizoen 1 had eigenlijk alles wat je van een superheldenshow verwacht: van familieperikelen tot ontluikende superkrachten en van dubbele identiteiten tot een moddervette soundtrack. Wij wachten in spanning (ha!) af op de nieuwe afleveringen!

Seizoen 2 van Black Lightning is vanaf 16 oktober wekelijks te zien op Netflix.     

En verder...

Ook pijlenschieter Arrow keert terug, voor seizoen 7 (vanaf 20 oktober). En we krijgen een soort Riverdale-spinoff: Chilling Adventures of Sabrina, gebaseerd op de populaire comic-reeks.

Lees verder