Chris Pine surprised nude scene

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chris Pine surprised nude scene

Chris Pine zorgt voor ophef met naaktscène in Outlaw King

|
|

Laatste update:

Dankzij zijn nieuwste film Outlaw King staat Chris Pine weer helemaal in de schijnwerpers - zij het op een hele andere manier dan hij verwacht had. Waar dit historische epos over de Schotse held Robert The Bruce een soort nieuwe Braveheart moest worden, maakt de film met name veel los vanwege een naaktscène van de hoofdrolspeler.

“Gelukkig heeft Netflix een pauzeknop”In de show van Graham Norton kwam het gesprek over Outlaw King al snel uit bij de naaktscènes, waarop de presentator Chris een paar van de mooiste tweets voorlas die na afloop van de wereldpremière online verschenen: “Chris Pine. Helemaal naakt. Outlaw King. Da's zo'n beetje mijn hele recensie” zette de toon, maar het werd nog beter met “Hierbij een waarschuwing dat Outlaw King een scène met Chris Pine's blote kont bevat - en dat dit slechts een opwarmertje is voor de beelden waar je hem helemaal nat in al zijn glorie ziet. Gelukkig heeft Netflix een pauzeknop”.

Indrukwekkende nieuwkomersDe wereldpremière vond plaats op het Filmfestival van Toronto, waar Outlaw King dit jaar het festival opende. De toon was daarmee meteen gezet volgens één van de aanwezige journalisten: “Dag 1 van het Toronto Filmfestival achter de rug en ik ben nu al onder de indruk van nieuwkomers als Chris Pine's schaamhaar en Chris Pine's edele delen”. Sinds de aflevering van Graham Norton is ‘Chris Pine Full Frontal’ de eerste zoekopdracht die in Twitter opduikt als je Chris Pine intoetst.

Flink ingekortMisschien is het maar goed voor Chris dat zijn naaktscène voor volop publiciteit zorgt want de recensies voor Outlaw King waren maar zo-zo. Sterker nog, regisseur David MacKenzie heeft naar verluidt de film na de première met 20 minuten ingekort omdat die te langdradig zou zijn. Het is niet bekend of de jongeheer van Chris nu nog in de film zit of dat deze eruit is geknipt. Vanaf 09 november weten we het, want dan is Outlaw King op Netflix te zien.

Lees verder