Chantal Janzen bij het afscheid van Igone de Jongh, Het Nationale Ballet

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen bij het afscheid van Igone de Jongh, Het Nationale Ballet

Na Wendy nu ook Chantal Janzen in de problemen?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Een tijdje geleden maakte Wendy van Dijk bekend dat ze stopt met haar lijfblad Wendy. Volgens weekblad Weekend moeten we niet gek opkijken wanneer ook het magazine van haar frenemy Chantal Janzen er mee ophoudt.

Chantal en Wendy, die recent nog zorgden voor een heuse cocaïne-rel (waar Chantal nog haar excuses voor aanbood), bestierden tot voor kort nog allebei een maandelijks magazine. Nu Wendy online verder gaat en print (noodgedwongen?) achter zich laat, mag Chantals &C het doen met een concurrent minder. Al blijft Linda de Mol natuurlijk een waar kanon met haar LINDA.-magazine. 

Chantal en Marco

Weekend dook in de meest recente jaarcijfers van &C en ontdekte een verlies van 52.587 euro. Extra pijnlijk: Chantal runt het lifestyle-platform namelijk sámen met haar hubby Marco Geeratz. Hij is één van de BV's die &C overeind houdt. "Een verlies dat ze zelf moeten dragen omdat Marco’s bedrijf Geeratz Participaties bovenaan de kerstboom van BV’s staat waaronder &C valt", aldus het blad. 

Chantal in de problemen?

Linda is natuurlijk nog altijd de absolute queen op bladengebied. Nu Wendy van het bord is gevaagd, gaat de bladenoorlog tussen de presentatrices alléén nog tussen haar en Chantal. Weekend spreekt echter van ‘een zorgelijke toekomstvoorspelling voor Chantal’. "Volgens de laatste cijfers heeft haar tijdschrift namelijk een nog kleiner bereik dan dat van Wendy." Aii...

&C

Het is heus niet alleen maar kommer en kwel voor de &C. Het platform van de RTL-presentatrice is online namelijk ook érg actief. Mocht de bladenkant wegvallen dondert ze dus niet opeens in een zwart gat of iets dergelijks. En hè: misschien gaat ze wel kneiterviral met haar laatste geniale actie! Zo stuurde Chantal namens &C een mislukte vagina-geurkaars naar Gwyneth Paltrow, die er laatst de markt mee bestormde.

Lees verder