Chantal Janzen en Wendy van Dijk in Janzen en Van Dijk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen en Wendy van Dijk in Janzen en Van Dijk

Chantal Janzen gaat diep door het stof na cocaïne-rel Wendy van Dijk

|
|

Laatste update:

RTL 4-presentatrice Chantal Janzen biedt alsnog haar excuses aan in de richting van Wendy van Dijk. Haar lijfblad &C sprak met 'Wendy van Dijk' die openhartig vertelde over haar cocaïneverslaving en de redactie vermeldde er niet bij dat het hier niet ging om dé Wendy, maar een andere. Nogal pijnlijk dus. 

Dat erkent ook Chantal zelf, die openlijk haar excuses maakt in een uitgebreide verklaring op haar Instagram. "Als &C Magazine willen wij hierbij onze welgemeende en oprechte excuses aanbieden aan presentatrice Wendy van Dijk voor de onterechte en pijnlijke associaties die hierdoor ontstaan zijn." 

Cocaïne-rel

Het was allemaal extra saillant en pijnlijk omdat er rond de 'echte' Wendy al jaren geruchten gaan over haar vermeende coke-verslaving. Bladen-collega én Talpa-koningin Linda de Mol vond de actie van &C dan ook 'niet chic'. "Ik vind het heel pijnlijk dat dit persbericht zo door ons verstuurd is", geeft Chantal nu toe. "De mooie foto’s van de dame die bij het artikel staan in ons magazine, hadden we ook meteen in het persbericht moeten plaatsen. Door louter de naam te vermelden is deze kwestie ontstaan en dat had niet mogen gebeuren."

Wendy vs. Chantal

Van een fittie tussen Chantal en Wendy is overigens helemáál geen sprake. Volgens Chantal is alles koek en ei. Altijd al zo geweest, schrijft ze. "Ondanks de recente ‘Twitter-kwestie’ (Wendy die 'haat-tweets' over Chantal likete, red.) wil ik net als in eerdere berichtgeving hierover laten weten dat ik altijd prettig met Wendy heb samengewerkt en ik heb dan ook geen negatieve gevoelens jegens haar. Net als onze redactie vind ik deze onhandige en ongelukkig gemaakte gelijkenis alleen maar zeer vervelend." Wendy heeft vooralsnog niet gereageerd op de kwestie. 

Lees verder