Wendy van Dijk tijdens de viering van haar 48e verjaardag

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wendy van Dijk tijdens de viering van haar 48e verjaardag

Huh? Chantal Janzen onthult cocaïneverslaving Wendy van Dijk

|
|

Laatste update:

Chantal Janzen haalt een bizarre stunt uit. Haar blad &C spreekt voor het nieuwe januarinummer namelijk met 'Wendy van Dijk', die erg openhartig is over haar cocaïneverslaving. UPDATE: Chantal Janzen heeft inmiddels haar excuses aangeboden.

"Ik had vaak het gevoel dat ik niet goed genoeg was. Met cocaïne was dat allemaal in één klap weg", zo meldde &C op haar website in een speciale aankondiging van het januarinummer. Wat blijkt nu? Dit is dus NIET de Wendy van Dijk die we allemaal kennen, maar een random vrouw met toevallig dezelfde naam. Héél pikant: al jaren gaat het gerucht dat de 'echte' Wendy kampt met een coke-verslaving. 

Chantal Janzen vs. Wendy van Dijk 

Deze bizarre aankondiging stond blijkbaar enige tijd op de site van &C, zo onthulde RTL Boulevard. Inmiddels is 'van Dijk' weggehaald en staat er alleen nog 'Wendy'. Luuk Ikink: "Heel apart. Wij dachten: even bellen, hoe zit dat precies? Het bleek te gaan om een totaal andere Wendy van Dijk. Wel met dezelfde achternaam, maar dus niet de Wendy van Dijk die wij allemaal kennen van de televisie", zo vertelde hij gisteren in de uitzending. 

Haat-tweets

Het blad nam nergens de moeite om er even bij te vermelden dat dus dus gaat om een andere Wendy. Vrij bizar dus. "Dat Chantal en Wendy geen vriendinnen zijn is duidelijk. Maar met haar laatste actie heeft Chantal een oorlog ontketend", aldus Boulevard. Is het misschien wraakactie van Chantal? Wendy van Dijk likete eerder dit jaar namelijk een aantal haat-tweets in de richting van Chantal en haar optreden in Dancing With The Stars. Later claimde Wendy dat ze gehackt was, al zijn er vrij weinig mensen die dat verhaal geloven. Dit wordt ongetwijfeld vervolgd...

Lees verder