Cocaïnerel: Chantal Janzen ontkent wraakactie Wendy van Dijk

Door Redactie
Cocaïnerel: Chantal Janzen ontkent wraakactie Wendy van Dijk

Een pijnlijke fout bracht Chantal Janzen deze week diep in de problemen. Vandaag reageerde de populaire presentatrice opnieuw op de ophef die is ontstaan.

Door het stof

In een voorproefje van het januarinummer Chantals magazine &C kwam Wendy van Dijk uit de kast als cocaïneverslaafde. Het ging echter niet om de presentatrice van Dance Dance Dance, maar om iemand die toevallig dezelfde naam deelt. De hoofdredactrice ging al snel diep door het stof vanwege de uitglijer, maar daarmee was het relletje nog niet bepaald gesust. Sommige mensen waren er namelijk van overtuigd dat het een wraakactie betrof. Wendy zou namelijk een aantal tweets hebben geliket waarin Chantal werd afgekraakt.

Vendetta

In een boodschap die vandaag op Instagram verscheen, ontkent Chantal echter in alle toonaarden dat er sprake is van een vendetta tussen de diva’s. “Volgers schreven dat t goed was dat ik haar ‘terug had gepakt’ na haar twitter-actie. Onzin!”, zo schrijft zij. Chantal sluit haar boodschap af met een shout-out naar de Wendy van Dijk die aan het woord kwam in het spraakmakende interview. “Beste NIET-BNer Wendy van Dijk, respect en dank voor je prachtige en heftige verhaal. Waar ik nu ècht alles over heb gezegd.”