Oh, wat een jaar

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Oh, wat een jaar

Mysterie: waar is… het been van Ruben Nicolai?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Op de promotiefoto’s van Oh, Wat Een Jaar zag het er niet best uit voor Ruben Nicolai! Mensen vroegen zich af waar het been van de teamcaptain gebleven was! Was het een photoshop-flater, of... wat is hier gebeurd?

Op de promofoto’s lijkt Ruben op één been te zweven: natuurkundig gezien is de pose volstrekt onverantwoord! Daarbij: gaat het wel goed met Ruben, nu hij nog maar één been heeft? Sterfotograaf William Rutten kreeg een boel vragen over het mysterie van Rubens verdwenen been, en op Instagram geeft hij opheldering.

“Mensen denken dat ik Rubens been heb weggeshopt! Arme Ruben… kan hij ook niet naast zijn schoenen gaan lopen met al die kijkcijfersuccessen.” Volgens Rutten is het been van Ruben wél zichtbaar, maar zit het enorm goed verstopt. Volgens de fotograaf staat Nicolai met zijn rechterbeen op het tafeltje, maar is dit bijna niet te zien door de donkere schaduw in de trap.

The Undoing op Ziggo: Alles dat je moet weten

Rubens sjaaltje lijkt óók onderdeel te zijn van de trap, waardoor de foto nog onduidelijker wordt. “Maar het been zit er wel hoor!” En inderdaad: als je héél goed kijkt, komt het verdwenen been tevoorschijn!

Rutten is blij dat zijn foto alsnog spraakmakend is geworden, al was het niet helemaal de bedoeling… De shoot moest enorm snel geschoten worden, en waarom was het William zelf ook niet opgevallen.

Verschillende BN’ers steken de fotograaf een hart onder de riem. Chantal Janzen grapt dat Rutten “vast mijn rechterarm mooier wilde shoppen, voor straf werd het Rubens been.” Ook Jim Bakkum ligt in een lachstuip door de verwarrende foto.

Het Perfecte Plaatje

William Rutten is momenteel te zien als jurylid in Het Perfecte Plaatje; zo zie je maar dat zelfs een expert wel eens een steekje laat vallen. Het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar is vanaf 7 november te zien op RTL4. Jeroen van Koningsbrugge doet dit keer niet mee, maar zoals je ziet wordt hij vervangen door Carlo Boszhard.

Lees verder