Chantal Janzen in galajurk

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chantal Janzen in galajurk

Chantal Janzen vervangt Linda de Mol bij Oh, wat een jaar!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Chantal Janzen is de nieuwe presentatrice van het RTL 4-programma Oh, wat een jaar! Ze vervangt Linda de Mol, die vorig jaar de overstap maakte naar Talpa. Ook nieuw is Carlo Boszhard, die de plek van teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge overneemt.

Chantal presenteert Oh, wat een jaar!

In tegenstelling tot Ik hou van Holland en (het mogelijk uitgestelde) Miljoenenjacht mocht Linda de Mol haar Oh, wat een jaar! niet meenemen naar Talpa. Het tv-programma blijft dus gewoon bij RTL4, dat na Linda haar vertrek uiteraard wel op zoek moest naar een nieuwe presentatrice. De zender maakte zojuist bekend dat niemand minder dan Chantal Janzen de uitverkorene is! Zoals gezegd is er dit seizoen nog een nieuw gezicht: Carlo Boszhard vervangt Jeroen van Koningsbrugge als een van de teamcaptains. De tweede captain blijft Ruben Nicolai.

Derde seizoen Oh, wat een jaar! op komst

RTL-baas Peter van der Vorst vertelt (via RTL Boulevard) dat hij ontzettend blij is dat Chantal zijn aanbod om Oh, wat een jaar! te presenteren geaccepteerd heeft: “In dit sterke en vrolijke format komen al haar talenten tot hun recht: presenteren, zingen, dansen en acteren. En dat alles met een gezonde dosis humor en zelfspot.” Chantal is het daar roerend mee eens: “Een show waarin mijn liefde voor zang, dans en presenteren samenkomt, is niet alleen een prachtig vooruitzicht, maar ook een logische stap in mijn carrière bij RTL.” De opnames voor het derde seizoen van Oh, wat een jaar! starten deze zomer.

Chantal sneert naar Linda...

Ten slotte nog een saillant detail: op Shownieuws lezen we dat ‘smetvrezerige’ Linda, die Oh, wat een jaar! bedacht, eigenlijk al haar titels mee wilde nemen naar Talpa. Toen dat niet lukte, vond ze dat allesbehalve geslaagd: “Het gekke is dat ze het nu ook willen maken met andere presentatoren. Wie wil dat nu? Dat voelt gewoon niet fijn.”

Linda heeft nog niet gereageerd op de keuze voor haar ‘snerende tegenpool’.

Lees verder