Miljoenenjacht, Linda de Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Miljoenenjacht, Linda de Mol

Linda de Mol vreest uitstel Miljoenenjacht

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Diverse serie- en filmmakers mogen dan langzaam maar zeker weer beginnen met opnemen, maar dat zit er waarschijnlijk niet in voor Linda de Mol en haar show Postcode Loterij: Miljoenenjacht. De presentatrice vreest dat het programma opnieuw wordt gecancelled.

Dat schrijft de tv-koningin in de nieuwste LINDA.

Nieuwe opnames

Tijdens de opnames van Postcode Loterij: Miljoenenjacht zitten namelijk normaal gesproken duizend mensen op de publiekstribunes. De presentatrice verwacht daarom niet dat het programma snel weer kan starten. "Kan ik vanaf eind augustus - zoals nu nog in de agenda staat - weer amusementsshows met publiek gaan opnemen of zal ik bij Miljoenenjacht straks zelf alle 26 koffers openmaken en zitten er maar tien mensen in de zaal in plaats van de gebruikelijke duizend?" vraagt de presentatrice zich af. "Of wordt ook deze heel reeks gecancelled?" Eerder stond Miljoenenjacht namelijk al op de planning voor de maanden april en mei.

Rust in zichzelf

Gelukkig heeft deze tijd ook een positieve kant voor Linda. "Ergens heb ik ook het gekke gevoel dat ik mezelf in deze heftige tijden een beetje teruggevonden heb. Niet meer bezig met kijk- of verkoopcijfers, met Bridget en Hazes, of met Marco en Leontine, met de concurrentie, met de mallemolen van de televisiewereld, m'n gewicht of andere triviale dingen die me normaal bezig houden", schrijft ze. Nu maakt ze zich immers vooral druk over haar vakantie.

Sociaal dier

Verder zoekt Linda vooral naar sociaal contact. "Ik bel weer met vriendinnen en realiseer me dat ik die vorm van communiceren zo veel persoonlijker vind dan die korte appje met emoticons", legt de tv-ster uit. "Ik ben echt geïnteresseerd in de mensen om me heen, heb weer contact met de buren, luister weer echt naar muziek, geniet van elke zonnestraal, van de rust in mijn hoofd, de dagen waarin zomaar een keer eigenlijk niets hoeft." En daarnaast maakt ze natuurlijk het huis schoon en doet ze een dansje hier en daar.

Copyright: Roy Beusker

Lees verder