• Kopen Zonder Kijken
  • BN'ers

Mogelijk belangrijke veranderingen op komst in Kopen Zonder Kijken

Kopen Zonder Kijken

Kleine budgetten en singles - twee dingen waar Kopen Zonder Kijken... niet aan doet. Het blijkt ook presentator Martijn Krabbé een beetje dwars te zitten want hij kondigt aan dat er mogelijk verandering aan zit te komen in RTL 4's kijkcijferknaller.

De budgetten van de Kopen Zonder Kijken-deelnemers kunnen vaak op mysterieuze wijze omhoog - zelfs in de loop van het programma. En dan hebben we het nog niet gehad over het budget voor styliste Roos, dat uit een ander potje komt. Kortom: de koppels gooien flink wat geld op tafel. Koppels, inderdaad - het zijn altijd stelletjes met (in de meeste gevallen) een lekker budget. Tijd voor wat meer diversiteit, vindt ook Martijn Krabbé!

Kopen Zonder Kijken-veranderingen op komst

Martijn bleek de afgelopen tijd niet te beroerd om te reageren op kritiek van kijkers. Hij reageert regelmatig onder tweets van Kopen Zonder Kijken-critici. Vaak zitten in het programma toch vooral de wat jongere starters die een soort jackpot in de strijd kunnen gooien - geen mensen met beperkte budgetten. Laat staan singles. "Working on it", reageert Martijn onder een kijker. "Waarschijnlijk in het nieuwe seizoen. Het is al heel lang een wens van het team."

In een andere tweet wordt het al wat concreter: "We zijn bezig om uit te zoeken of we dat in serie 7 kunnen doen". Kopen Zonder Kijken-opnames kunnen vrij lang duren dus het team werkt nu al aan seizoen 6. Momenteel zitten we op tv nog in seizoen 5. De singles komen dus niet volgend seizoen, maar dat seizoen erna!

Kopen Zonder Kijken-kandidaten

Benieuwd hoe het nu gaat met de Kopen Zonder Kijken-kandidaten van dit seizoen? Lees hier of Jeroen en Carlijn uit de aflevering van maandag nog steeds in hun droomhuis wonen. Check ook vooral onze Kopen Zonder Kijken-overzichtspagina voor al het laatste nieuws.

Kopen Zonder Kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.