Mocro Maffia verlengd met vierde seizoen door Videoland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mocro Maffia verlengd met vierde seizoen door Videoland

Mocro Maffia verlengd met vierde seizoen door Videoland

|
|

Laatste update:

Wij kijken graag vooruit. Want alhoewel we nog maar nét begonnen zijn aan seizoen drie van de populaire serie, vroegen we ons natuurlijk alweer af of er een vierde seizoen van Mocro Maffia gemaakt gaat worden… Vandaag volgt het verlossende antwoord: de Videoland-reeks wordt verlengd met een seizoen vier!

Mocro Maffia met seizoen 4 op Videoland

Vorige week ging het superspannende derde seizoen van Mocro Maffia van start. Ook was er natuurlijk die miniserie: Mocro Maffia: Komtgoed. Aangezien Videoland ons dus al dubbel en dwars verwend had met nieuwe content hadden we nog niet op deze aankondigingen gerekend… Toch is het waar: Mocro Maffia krijgt een vierde seizoen! Dat vertelde producent Annemieke van Vliet vandaag (via RTL Boulevard). Haar productiemaatschappij Fiction Valley gaat dit jaar nog met de nieuwe reeks aan de slag. Wanneer die op Videoland moet verschijnen, is echter nog niet bekendgemaakt.

De nieuwe Harry Potter-serie!

Videoland-serie is razend populair

Zoals gezegd, komt het nieuws over de verlenging van Mocro Maffia als een kleine verrassing! Alhoewel… Eigenlijk hadden we stiekem niet anders verwacht! Videoland heeft namelijk een razend populaire serie in handen! De eerste aflevering van het derde seizoen, die sinds vrijdag online staat, is bijvoorbeeld door 30 procent meer mensen bekeken dan naar de opening van het vorige seizoen.

Meer lezen over de serie? We zochten laatst voor je uit wie de real-life-liefjes van de cast zijn! En nu we toch entertainmenttips delen… We hebben nóg een lockdown-hobby voor je: onze podcast luisteren! In Bankplakkers bespreken we alles wat er op streamingdiensten te zien is, zodat jij precies weet wat je moet kijken.

Lees verder