Mocro Maffia, seizoen 3

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Mocro Maffia, seizoen 3

Cast licht tipje van de sluier op over Mocro Maffia seizoen 3

|
|

Laatste update:

Vanaf morgen kunnen fans van de razendpopulaire reeks Mocro Maffia eindelijk genieten van de allernieuwste afleveringen van het derde seizoen! Afgaande op wat de castleden inmiddels al hebben onthuld, gaat het derde seizoen ook zeker niet de boeken in als 'saai'. 

Sterren van de show Robert de Hoog en Bilal Wahib lichten bij RTL Boulevard alvast een tipje van de sluier op.

Slachtoffertjes gezocht

"We kijken natuurlijk altijd als er een nieuw seizoen komt: hoe kunnen we ons weer overtreffen? De lat ligt namelijk hoog." Nou, daar lijken ze ook voor het derde seizoen weer in geslaagd. "Er gaan in ieder geval heel veel mensen naar de hemel of naar de hel, dat kan ook", vertelt Robert de Hoog alvast met een mysterieus glimlachje op zijn gezicht. 

Verdwenen Mo de Show

Het leek er aan het einde van het tweede seizoen even op dat het einde verhaal was voor Mo de Show (gespeeld door Bilal Wahib), maar de 22-jarige acteur kan ons geruststellen: hij is ook in dit derde seizoen weer van de partij! "Het wordt wel echt spannend met Mo de Show, want iedereen zoekt hem", verklapt de acteur bij RTL Boulevard. Waar hij is, blijft natuurlijk nog wel even de vraag.

Beluister hieronder wat de castleden nog meer te zeggen over het derde seizoen.

De nieuwe Harry Potter-serie!

Snoeiharde trailer

Naast Tatta en Mo de Show staat de andere castleden natuurlijk ook nog een hoop te wachten. Zo komt Potlood er alleen voor te staan in zijn oorlog tegen de Paus (Achmed Akkabi) en zint Nadira (Nora El Koussour) nog altijd op wraak. Ten slotte komt Adil (Walid Benmbarek) voor een duivels dilemma te staan als hij ontdekt met welke crimineel hij een cellenblok deelt… en dit is vast nog maar een peulenschil van alle verhaallijnen.

Heb je de snoeiharde trailer van seizoen 3 nog niet gezien? Bekijk dan snel de video hieronder.

Vanaf 29 januari is Mocro Maffia wekelijks te zien bij Videoland. Vergeet ook niet de miniserie te checken

Lees verder