Trailer! Mocro Maffia krijgt miniserie Komtgoed op Videoland

Veronica Superguide logo
Trailer! Mocro Maffia krijgt miniserie Komtgoed op Videoland

Trailer! Mocro Maffia krijgt miniserie Komtgoed op Videoland

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Zit je ook met smart te wachten op het snoeiharde derde seizoen van Mocro Maffia? In dat geval hebben we goed nieuws voor je! De streamingdienst komt namelijk met een nieuwe miniserie, waarin het personage Komtgoed centraal staat.

Videoland-miniserie Mocro Maffia: Komtgoed

Mocro Maffia: Komtgoed is een zevendelige miniserie die in het verlengde ligt van het tweede seizoen van de hoofdserie. We volgen de 15-jarige Komtgoed (Marouane Meftah), die in diepe problemen zit na een mislukte reddingspoging van Muis. Nadat Komtgoed wordt opgepakt na een incident op straat, komt hij terecht in jeugddetentie en een pleeggezin. De problemen stapelen zich steeds verder op, waardoor het lijkt alsof er nog maar één uitweg is… Benieuwd geworden? We hebben gelukkig al een trailer voor Mocro Maffia: Komtgoed voor je!

Superguide Podcast: Bankplakkersmeer

Komtgoed ook in derde seizoen Mocro Maffia

Komt Komtgoed je bekend voor? Dat kan best kloppen! Marouane was namelijk als figurant te zien in het tweede seizoen van Mocro Maffia; één van onze favoriete series op Videoland! Bedenker Achmed Akkabi, die in de serie de rol van de Paus vertolkt, vertelt RTL Boulevard dat hij zo onder de indruk was van het spel van Marouane dat hij hem benaderde voor een rol in het nieuwe seizoen van Mocro Maffia én deze miniserie!

Mocro Maffia: Komtgoed is vanaf nu te zien bij Videoland. Het derde seizoen van de hoofdserie gaat vrijdag 29 januari van start.

Lees verder