Bezet: De 13 real-life liefjes van de Mocro Maffia-cast

Door Redactie
Mocro Maffia, Achmed Akkabi

De snoeiharde Videoland-serie Mocro Maffia is terug voor alweer het derde seizoen! De messen zijn geslepen en de pistolen liggen klaar, want zoals Robert de Hoog al aangaf, zou het zomaar eens einde verhaal kunnen zijn voor diverse karakters. Wij zochten eens uit of de acteurs diep van binnen niet wat meer romantiek kennen!

1. Achmed Akkabi als De Paus

Je kunt hem kennen als 'Appie' uit Het Huis Anubis, 'Bram' uit Moordvrouw, 'De Paus' uit Mocro Maffia... of gewoon als Achmed Akkabi! Deze populaire acteur mag dan de rollen van zijn leven spelen, maar over zowel zijn privé- als liefdesleven weten we eigenlijk maar bar weinig. In 2016 gaf hij nog aan dat hij single was (nadat hij in 2006 nog een relatie had met Het Huis Anubis-tegenspeelster Liliana de Vries), maar we kunnen niet opmaken of dat in de afgelopen vijf jaar is veranderd. Dat houdt het lekker spannend! 

2. Robert de Hoog als Tatta

Waar Achmed Akkabi mysterieus is over zijn liefdesleven, geldt dat absoluut niet voor Robert de Hoog. De acteur is namelijk al even gelukkig met filmregisseur Sophie Dros. En nog leuker nieuws: de twee verwachten dit jaar hun eerste kindje! "Moedig gaan we voorwaarts, met vallen en opstaan, tot we onze zoon voor het eerst een kus op zijn wang kunnen geven", schreef hij recent bij een foto van zijn vriendin, hun hond en de positieve zwangerschapstest. 

3. Iliass Ojja als Taxi

Hij dook in zijn 17-jarige tv-carrière al op in films als Shouf Shouf Habibi!, Dunya en Desie in Marokko, Radeloos en Pizza Maffia, maar net als bij Achmed Akkabi weten we eigenlijk vrij weinig over wat hij verder in zijn dagelijkse leven doet. Of met wie hij al die quarantainedagen doorbracht. Aangezien de snelle acteur uit Mocro Maffia amper op social media te vinden is, blijft het zoeken naar een speld in een hooiberg. Ach, als ie maar gelukkig is. Toch? 

4. Aziz Akazim als Taliban

Ook Aziz Akazim heeft al een tv-carrière om van te dromen: zo speelde hij eerder al eens met Achmed Akkabi in Moordvrouw en ook Flikken Maastricht, Vechtershart en Wolf zijn hem niet onbekend. Maar helaas, net als bij Iliass weten we vrijwel tot niets over zijn liefdesleven! Op zijn Instagram is bar weinig te vinden dat niet gaat over zijn acteerprestaties. Jammer hè?

5. Bilal Wahib als Mo de Show

De pas 22-jarige Bilal Wahib was 'de ster van de show', maar na een incident met een minderjarige jongen op Instagram is het stil geworden rondom de veelbelovende acteur, die in 2020 een Shooting Star Award won als één van de tien meest veelbelovende jonge Europese acteurs. Gelukkig heeft hij, voor zover wij weten, nog altijd zijn vriendin Sophie Keizer aan zijn zijde. Veel weten we niet over haar behalve dat deze Amsterdamse op weg is om een ware influencer te worden! 

6. Mandela Wee Wee als Romano Tevreden

De 38-jarige Mandela Wee Wee is net als zijn voorgangers totaal geen onbekende. Of je nu kijkt naar Mocro Maffia, Gooische Vrouwen, Commando's, Penoza of een film van Nederlandse bodem: je kan hem overal wel in tegenkomen! Maar helaas, over zijn liefdesleven blijft hij vaag. We moeten dus maar blijven gissen of zijn love life net zo voor de wind gaat als zijn rol als leider van de cocaïnehandel in Mocro Maffia

7. Nasrdin Dchar als Potlood

De inmiddels 42-jarige acteur was in 2011 de eerste Nederlands-Marokkaanse acteur die een Gouden Kalf won en trapte daarmee diverse deuren open voor de nieuwe generatie. Maar dat betekent natuurlijk niet dat hij zelf nu niets zit te doen. Hij trekt diverse rollen naar zich toe, maakt zijn eigen theatershows (zoals Adem) en is ondertussen ook nog de lieftallige man van Amy en vader voor zijn twee kinderen. 

De nieuwe Harry Potter-serie!

8. Walid Benmbarek als Adil El Haddaoui

Hij speelde in GTST, De Luizenmoeder, Broeders en zo kunnen we (naast Mocro Maffia) nog wel honderd rollen opnoemen die Walid op zijn naam heeft gezet. Op acteergebied is hij dus net als de mannen hierboven heerlijk bezig, maar of het hem net als zijn personage Adil lekker gaat op liefdesgebied? Daar weten we wel zeker! Hij is namelijk al jaren samen met de Nederlands-Marokkaanse choreograaf Mouna Laroussi en het liefdesgeluk van deze love birds is ook al bekroond met de komst van twee dochters.

9. Omar Ahaddaf als Abelhak Taheri

Tussen al deze ervaren acteurs is de 50-jarige Omar Ahaddaf stiekem een beetje een vreemde eend in de bijt. Omar heeft namelijk in het verleden vooral de blits gemaakt als stand-upcomedian met als ultiem hoogtepunt dat hij in 2012 zowel de jury- en publieksprijs won op het Leids Cabaret Festival. Hoewel het hem zowel nu op acteer- als theatergebied voor de wind gaat, is hij helaas gesloten over zijn liefdesleven. We komen er immers maar niet achter hoe het daarmee zit.

10. Daan Schuurmans

Over de relatiestatus van Daan Schuurmans hoeven we eindelijk eens niet te speculeren. Immers, als je 'Daan' zegt, zeg je automatisch 'Bracha van Doesburgh'! De twee zijn tien jaar getrouwd en hebben ook al drie kinderen. En saai is hun relatie zeker niet. "Zeker in het begin konden we elkaar de tent uitvechten. Dat waren natuurlijk vooral piketpaalruzies: waar sta ik, waar sta jij", lieten ze vorig jaar nog doorschemeren in gesprek met LINDA.Loves. "Toch is het nooit spannend geweest in de zin van: oei, we raken elkaar kwijt." En dat is maar goed ook!

11. Charlie Chan Dagelet als Celine

Na al die mannen is het ook eens tijd om de relatiestatus van één van de weinige vrouwen uit de reeks te bespreken. Want tja, hoe zit het eigenlijk met het liefdesleven van Charlie Chan Dagelet die in de serie als gangsterliefje Celine de straten onveilig maakt? Nou, daar hoeven we ons geen zorgen over te maken. De dochter van acteur Hans Dagelet is namelijk al wat jaren gelukkig met kunstenaar Job Reuten. Samen hebben ze zoontje Eneas!

12. Oussama Ahammoud als Youssef 'Muis' Taheri

En door naar... 'de muis' onder de ratten! Helaas moeten we het sinds het vorige seizoen (spoiler) zonder de talentvolle jonge acteur doen in de hitserie Mocro Maffia (aangezien hij de aanslag op zijn leven niet heeft overleefd), maar gelukkig valt er op liefdesgebied genoeg over hem te vertellen. Althans, alles wat hij wil dat we weten. Eind 2020 gaf hij namelijk aan MTV-presentator Kay Nambiar toe dat hij voor het eerst een relatie had. Maar met wie? Daar hield hij liever zijn mond over.

13. Marouane Meftah als Komtgoed

De naam 'Marouane Maftah' gaat misschien nog niet bij iedereen een belletje rinkelen, maar time will tell. De jonge acteur kreeg namelijk vlak voor het geweld losbarstte in het huidige derde seizoen zijn eigen spin-off op Videoland en dat allemaal omdat Achmed Akkabi zijn talent opmerkte. We gaan dus vast nog veel van hem horen, dus laat het speculeren over zijn liefdesleven maar beginnen... Of nou ja, voorlopig lijkt de pas 17-jarige acteur zich te richten op zijn carrière, dus veel valt er (nog) niet te verklappen.

Het derde seizoen Mocro Maffia is vanaf nu te zien op Videoland. Bekijk hier de vette trailer.