Marwan Kenzari

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marwan Kenzari

Marwan Kenzari met Dwayne Johnson in Black Adam

|
|

Laatste update:

De Nederlands-Tunesische acteur Marwan Kenzari is lekker bezig! Hij speelde (hot) Jafar in Aladdin, een onsterfelijke krijger in The Old Guard en binnenkort… neemt hij het op tegen Dwayne ‘The Rock’ Johnson!

Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in de DC-film Black Adam, en Kenzari is volgens The Hollywood Reporter voor dit superheldenavontuur gecast. Welke rol hij precies op zich neemt is nu nog geheim.

Black Adam is de tegenhanger van Shazam, die het prima vindt om geweld te gebruiken (soms om goed te doen, soms om slecht te doen). Hij kreeg zijn powers van de Egyptische magiër Shazam, maar weet ze niet altijd te beheersen.

We hebben een podcast met kijktips!

Marwan Kenzari versus The Rock?

In de Black Adam-film speelt de Justice Society of America een grote rol, die gespeeld wordt door Noah Centineo (Atom Smasher), Aldus Hodge (Hawkman) en Quintessa Swindell (Cyclone).

De teaser-trailer laat zien dat de superheld Doctor Fate ook meedoet in Black Adam, dus het is mogelijk dat Kenzari deze held speelt. Dwayne Johnson zegt dat Kenzari “echte gravitas en vaardigheden meebrengt; hij is de drijvende kracht die het verhaal nodig heeft.”Wat is het toch een aardige gast! Het zou dus ook kunnen dat Kenzari een geweldige schurkenrol te pakken heeft. Spannend!

Door de coronacrisis is nog niet duidelijk wanneer Black Adam in de bioscoop verschijnt. We weten wél dat de opnames ergens in april 2021 beginnen.

Lees verder