Internet wordt wild na eerste foto van Marwan Kenzari als Jafar in Aladdin

Veronica Superguide logo
Internet wordt wild na eerste foto van Marwan Kenzari als Jafar in Aladdin

Internet wordt wild na eerste foto van Marwan Kenzari als Jafar in Aladdin

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Toen vorig jaar zomer bekend werd dat Marwan Kenzari de rol van Jafar zou gaan spelen in de live action versie van Aladdin sloeg het internet al even op hol. Buiten ons eigen land was deze Nederlands-Tunesische acteur toen nog niet bekend, maar daar kwam meteen verandering in toen ze in Amerika beelden ontdekten van een zwaar afgetrainde Marwan tijdens de opnames van Wolf. Nu Disney en Entertainment Weekly vandaag de eerste foto's hebben vrijgegeven gaat Twitter opnieuw helemaal los. #hotjafar was zowaar even een trending topic!

Hierbij een paar van de mooiste, grofste en grappigste Jafar-tweets:

Een veelgestelde vraag op Twitter luidt nu dan ook: “Waarom zou Jasmin überhaupt nog Aladdin boven Jafar verkiezen?”

Deze twitteraar laat met een Kermit de Kikker pop op een wel erg vunzige manier zien wat hij/zij van Jafar zou willen. Arme Kermit!

Ook deze zelfbenoemde "Trashy Villain Fucker" is Disney dankbaar dat de studio de wereld voorstelt aan Marwan.

De website Mashable heeft al een hele ode aan Hot Jafar geplaatst, en vermeldt daar onderaan de tekst tussen neus en lippen nog even tussendoor dat Aladdin-acteur Mena Massoud er ook wel lekker uitziet. Dit wordt echter meer als een soort verplichte disclaimer vermeld.

Aladdin is pas vanaf 24 mei in de bioscopen te zie,n dus al die Marwan-fans wereldwijd moeten toch nog een klein half jaar geduld hebben voor ze hun favoriete nieuwe schurk-hunk op het grote scherm kunnen bewonderen.

Lees verder