Het internet wordt GEK na het ontdekken van Marwan Kenzari

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Het internet wordt GEK na het ontdekken van Marwan Kenzari

Het internet wordt GEK na het ontdekken van Marwan Kenzari

|
|

Laatste update:

Na het nieuws dat de Nederlands-Tunesische acteur Marwan Kenzari hoogstwaarschijnlijk de rol van de slechterik Jafar in de live-action remake van Disney's Aladdin gaat vertolken, weet het internet even niet wat het met zichzelf aan moet.

De grens over

Marwan Kenzari, die we in Nederland kennen van zijn rollen in Wolf, Penoza en Hartenstraat, zal in Aladdin te zien zijn naast sterren als Will Smith (de Geest), Mena Massoud (Aladdin) en Naomi Scott (Jasmine). Dit is echter niet de eerste keer dat Marwan Amerika aandoet. Zo speelde hij eerder al in The Mummy, Ben-Hur en in november is hij te zien in Murder on the Orient Express.

Fjiet fjieuw

De aankondiging van Marwans rol als Jafar was voor het internet echter reden genoeg om hélemaal uit haar plaat te gaan. En dan gaat het vooral om de looks van de Hollandse acteur. De tweets over de knappe acteur zijn niet bij te houden en ook de artikelen schieten als paddenstoelen uit de grond. Nu maar hopen dat Marwan ná Aladdin ook zoveel aandacht krijgt om zijn acteerprestaties.

Een greep uit de hysterische reacties:

Gouden toekomst?

De film had wat moeite met het vinden van een acteur om Jafar te spelen: "een mannelijke twintiger die kan acteren én zingen blijkt moeilijker dan gedacht. Zeker omdat de studio op zoek is naar iemand met een afkomst uit het Midden-Oosten of India." Zo moesten bijvoorbeeld filmsterren als Riz Ahmed (Rogue One: A Star Wars Story) en Dev Patel (Slumdog Millionaire) plaatsmaken voor Marwan. Dit zou zomaar het begin kunnen zijn van een rijke internationale carrière voor de Hollandse acteur! 

Lees verder