daan nieber rtl boulevard the masked singer martijn koning

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
daan nieber rtl boulevard the masked singer martijn koning

Martijn Koning in The Masked Singer? ‘Die komt niet binnen bij RTL 4’

|
|

Laatste update:

De Giraffe in The Masked Singer… Wie o wie zou dat toch kunnen zijn? RTL Boulevard-presentator Eddy Zoëy zet zijn geld in op Martijn Koning. Cohost Daan Nieber acht dat echter onmogelijk…

De Giraffe in The Masked Singer

In RTL Boulevard wordt teruggeblikt op de halve finale van The Masked Singer. We namen gisteravond afscheid van het Biggetje en de Stier. En dat betekent dat Cupido, de Krokodil, de Haai en de Giraffe in de finale staan. Ondanks dat wij het toch écht zeker weten, twijfelen de RTL Boulevard-hosts nog over de identiteit van die laatste kandidaat, de Giraffe.

'Die komt niet meer binnen bij RTL'

Geloof ons nou maar: de Giraffe kan niemand anders dan acteur Tygo Gernandt zijn – waarom wij dat zó zeker weten, lees je hier. Toch heerst er bij Eddy Zoëy nog twijfel: “Ik heb bij de Giraffe echt geen idee.” Wel heeft hij twee verdenkingen: Roué Verveer en Martijn Koning. Cohost Daan Nieber kan zich dat echter niet voorstellen: “Martijn Koning, die komt denk ik niet meer binnen bij RTL”, zo stelt hij.

Martijn Koning bij Eva Jinek

Daarmee doelt Daan natuurlijk op het spraakmakende optreden van de cabaretier bij Jinek. Martijn nam in de talkshow Thierry Baudet op de hak. Eerder werd al duidelijk dat zowel Eva Jinek en de zender zich van de uitspraken van Martijn distantieerden, maar dat hij wel welkom bleef. De strijdbijl lijkt inmiddels begravenalhoewel sommigen daar dus aan twijfelen!

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder