het biggetje the masked singer onthulling

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
het biggetje the masked singer onthulling

Onthulling: Déze BN'er was het Biggetje in The Masked Singer

|
|

Laatste update:

In de halve finale van The Masked Singer moesten we opnieuw afscheid nemen van twee kandidaten. De eerste gekostumeerde zangeres die het veld moest ruimen, was het Biggetje. Wie o wie zat er verstopt in dit kostuum? We vertellen je graag wie het Biggetje was in The Masked Singer.

De halve finale van The Masked Singer

Ondanks dat het een extra lang seizoen is, was het toch alweer tijd voor bij de halve finale van The Masked Singer. We werden vanavond getrakteerd op optredens van de Giraffe, het Biggetje, Cupido, de Krokodil, de Stier en de Haai. Voor twee van deze zes kandidaten zat het The Masked Singer-avontuur er na vanavond echter op… Het Biggetje werd als eerste naar huis gestuurd. Welke BN’er zat er verstopt in het kostuum?

the masked singer giraffe biggetje stier

Het Biggetje in The Masked Singer

Het Biggetje bleek niemand minder te zijn dan Nicolette Kluijver! Een naam die door de kijkers ook al vaak genoemd werd – alle hints nog eens teruglezen, doe je hier.

het biggetje the masked singer onthulling Nicolette Kluijver

Het Biggetje werd dus ontmaskerd, maar zij is niet de enige afvaller van vanavond... Ook de Stier moest het veld ruimen. Wie er in dat kostuum verstopt zat, lees je hier.

Voor de finale nog even met ons meepuzzelen naar de identiteit van de andere personages? In dit overzicht vind je hints en speculaties over alle kandidaten in The Masked Singer.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL 4. Volgende week zie je de grote finale.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder