• Meiland
  • TV

Martien en Erica Meiland komen met nieuw boek: geheimen van Chateau Meiland

De populaire realitysoap Chateau Meiland is strak geregisseerd, maar achter de schermen is er nog véél meer consternatie. Martien en Erica Meiland komen met een nieuw boek over het leven achter de schermen van Chateau Meiland.

Chateau meiland

De familie Meiland hield vandaag een kerstborrel, waarin ze ook bekendmaakten een pension te willen runnen: Code Rosé. Erica vertelde aan Shownieuws dat er gewerkt wordt aan een nieuw boek over de populaire familie. ‘Het gaat dus over hoe het er achter de schermen aan toegaat bij Chateau Meiland. Vanaf het begin zijn er allerlei notities gemaakt. Het zijn allemaal dingen die niet in de afleveringen zijn gekomen, maar die wel gebeurd zijn. Ik denk dat het heel leuk wordt.’

Meiland-bestsellers

Eerder verschenen er al twee boeken over de Meilandjes, die allebei bestsellers werden. De biografie van Martien zorgde voor veel ophef, vanwege onthullingen over o.a. huishoudster Nadège en familievriendin Caroline. Erica zorgde voor consternatie door nogal boude stellingen over moslima’s met een hoofddoek op te schrijven.

Achter de schermen bij Chateau Meiland

Hoewel er af en toe wel een béétje informatie vrijkomt over de opnames van Chateau Meiland, is een kijkje in de keuken van de familie ontzettend gewenst. Tegelijkertijd zullen andere mensen die in Chateau Meiland te zien waren (zoals Erica’s wel/niet vriend Sander) hun hart vasthouden. Wat komt er straks weer naar buiten?

Je ziet Kerst met de Familie Meiland op 24 december vanaf 20.00 uur op SBS6. De populaire real-life-soap werd onlangs verlengd met een achtste seizoen, maar daarvan is nog niet bekend wanneer het verschijnt.