• Meiland
  • TV

Chateau Meiland: Martien en Erica onthullen toekomstplannen

Na het leven als ‘kasteelheer’ van Chateau Marillaux maakte Martien Meiland een (kort) uitstapje naar Hengelo om vervolgens neer te strijken in Noordwijk. Recent kochten Martien en Erica een pension in Noordwijk, en nu zijn ze klaar om te vertellen over hun nieuwe ‘chateau’.

Chateau Meiland

Martien en Erica Meiland kochten het pension al eerder, maar volgens Martien kwam dat nieuws eigenlijk te vroeg naar buiten, zo meldt RTL Boulevard. ‘Het is nu rond. We hebben een pension gekocht in Noordwijk en dat gaan we opfluffen en verbouwen.’ De naam van het nieuwe onderkomen werkt in elk geval al op de lachspieren: Code Rosé!

Ontbijtje à la Meiland

Volgens Erica is het de bedoeling dat Martien en zij actief blijven in het pension, zodra de verbouwingen afgerond zijn. Ze zullen hun gasten niet meer in de watten leggen zoals ze in Frankrijk deden (wat ze ook erg zwaar viel), maar ze zorgen ’s ochtends voor een ontbijtje, en blijven gewoon werken in Code Rosé. 

Méér avonturen op het chateau?

Dankzij de onmetelijke populariteit van Chateau Meiland zullen Martien en Erica voorlopig geen tekort hebben aan gasten. Daarnaast kunnen de perikelen rond de verbouwing én het runnen van Code Rosé weer heel wat nieuwe afleveringen van de realityserie inspireren.

Chateau Meiland

Het afgelopen seizoen van Chateau Meiland draaide grotendeels om het huwelijk van dochter Maxime en haar vriend Leroy. Het volgende seizoen van Chateau Meiland is al aangekondigd en natuurlijk is er dit jaar weer een Meiland-kerstspecial te zien. De familie zoekt dit jaar de warmte op: ze gaan lekker op cruise door de Middellandse Zee!

Je ziet Kerst met de Familie Meiland op 24 december vanaf 20.00 uur op SBS6.