• Meiland

Merry Meiland: de familie Meiland maakt deze kerst een cruise

Door Birgit Roobol
Meiland

Kerst wordt dit jaar nog een beetje hysterischer: de Meilandjes komen op 24 december met een héle bijzondere kerstspecial. Ze gooien het dit jaar over een hele andere boeg en maken een cruise!

Dat meldt Shownieuws. De familie viert de kerstdagen op een cruiseschip op de Middellandse zee. Onderweg gaan ze onder andere kerstshoppen in Barcelona en natuurlijk beleven ze nog veel meer hysterische avonturen. Martien op zee, zie je 't voor je? Kerstavond staat dus ook dit jaar weer helemaal in het teken van De Meilandjes op SBS.

Meilandjes kerstspecial

De familie Meiland-kerstspecial is sinds 2020 traditie. In het Zweedse deel van Lapland vierden ze toen kerst met onder andere een bezoekje aan de kerstman én een poging tot het spotten van het Noorderlicht. Ook lieten ze Erica’s grote droom uitkomen: een husky-sledetocht.

In 2021 gooide corona roet in het eten en moesten de kerstplannen last minute omgegooid worden. Ze weken uit naar hun geliefde Frankrijk waar ze de oudste kerstmarkt van Europa bezochten en natuurlijk glühwein dronken.

Kerst met de Familie Meiland is op 24 december 2022 om 20:00 uur te zien bij SBS6.