• BN'ers
  • Meiland
  • Reality

Zien: Prachtige huwelijksfoto’s Maxime Meiland en Leroy

Maxime Meiland en Leroy

Fans van Chateau Meiland wisten al lang dat Maxime zou trouwen met haar vriend Leroy. Gelukkig hoeven ze niet te wachten tot het volgende seizoen van Chateau Meiland om de sfeer op de trouwerij te proeven: Maxime plaatste foto’s van het huwelijk op Instagram.

Gisteren gaven Maxime en Leroy elkaar het jawoord. Eigenlijk was de ceremonie privé maar RTL Boulevard wist tóch binnen te komen. Vandaag postte Maxime op Instagram een paar schitterende foto’s van het kersverse bruidspaar.

Huwelijksperikelen in Chateau Meiland

De voorbereidingen op het sprookjeshuwelijk zijn hét onderwerp van het nieuwe seizoen Chateau Meiland. De afloop is in elk geval al bekend! Op Instagram worden Leroy en Maxime overspoeld met gelukswensen. Stylist Maaik de Boer complimenteert het duo met hun uitdossing: ‘10+ voor de kleding, lieverds!’ Viktor Brand en Britt Dekker deden ook een duit in het zakje, en stuurden hun felicitaties.

Je ziet alle ins en outs over het huwelijk van Maxime en Leroy in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, vanaf 29 augustus op SBS6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.