• BN'ers
  • RTL
  • Meiland
  • TV

Zien! Maxime Meiland en Leroy getrouwd: ‘Zakdoek bij de hand’

maxime meiland leroy molkenboer bruiloft huwelijk kus rtl boulevard aran bade

Hoera, een ‘stralende’ Maxime Meiland gaf vandaag haar jawoord aan Leroy Molkenboer! Het werd een ‘waanzinnige’ bruiloft, waarbij vader Martien het niet droog hield.

Maxime en Leroy zijn getrouwd

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer zijn vandaag getrouwd. Ondanks dat Maxime eerder nog aangaf haar bruiloft simpel te willen houden, werd het toch een sprookjeshuwelijk! RTL Boulevard besloot op de bonnefooi richting de schitterende trouwlocatie te gaan. De ceremoniemeester dirigeerde de cameraploeg vervolgens onverwacht naar een mooi plekje, waar ze opnames mochten maken.

'Het is enig'

We zien hoe Leroy in een sportauto aankomt op het landgoed, waarna Maxime, die weggeven wordt door moeder Erica, naar het altaar loopt. De rest van de familie Meiland zit vooraan en pinkt tijdens de ceremonie een traantje weg. Claire brengt vervolgens de ringen. Na afloop van de ceremonie vraagt verslaggever Aran Bade aan Maxime hoe ze het vond: “Waanzinnig”, antwoordt ze, waarna ze snel richting de champagne gaat. Ook vader Martien is blij: “Het is enig”, zegt hij. “Zakdoek bij de hand.

Een 'intieme' bruiloft

Aran vertelt dat het een ‘kleurrijke’ en ‘intieme’ dag was. Naast een aantal cameraploegen – het nieuwe seizoen van Chateau Meiland wordt nu opgenomen – waren alleen de families en de vrienden van het bruidspaar aanwezig. Aran vond het vooral mooi om te zien dat Maxime vandaag ‘straalde’.

Er is een cameraploeg achtergebleven op de trouwlocatie. Aran vertelt dat de gasten al lekker aan het wijnen, wijnen, wijnen waren, dus dat belooft wat voor de beelden van het feest!

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.