Gaan Maxime Meiland en Leroy in dit kasteel trouwen?

Maxime Meiland Leroy Molkenboer

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer gaan bijna trouwen! We komen steeds meer te weten over hun bruiloft. Zo zou Maxime met een cameraploeg gespot zijn bij een schitterend kasteel.

Maxime Meiland gaat bijna trouwen

Er worden steeds meer details over de bruiloft van Maxime Meiland onthuld. De Chateau Meiland-ster stapt deze zomer in het huwelijksbootje met Leroy Molkenboer. Eerder onthulde Maxime dat ze haar bruiloft ‘simpel en klein’ wil houden. Zus Montana en vader Martien geloven daar niets van… En misschien komt hun twijfel niet uit de lucht vallen!

Gespot bij kasteel Oud Poelgeest

Afgelopen week is Maxime met een cameraploeg bij Landgoed Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest geweest, zo meent Yvonne Coldeweijer. En dat kasteel, dat ook nog eens vlakbij Noordwijk ligt, zou natuurlijk een mooie trouwlocatie vormen. Sowieso weten we al dat de bruiloft te zien zal zijn in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland

'Geen commentaar...'

Shownieuws vroeg moeder Erica om een reactie. Is dit echt het kasteel waar Maxime gaat trouwen? Eric reageerde met: “Geen commentaar…” Die puntjes zijn veelzeggend, meent Bart Ettekoven: “Dat is geen nee. En normaal gesproken als we iets checken en het is echt niet waar dan is Erica de eerste om te zeggen: ‘Nee, daar klopt helemaal niks van.’" 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.