Martien Meiland: ‘Maxime gaat uitpakken voor bruiloft’

Door Redactie
Martien meiland

Hoera, Maxime en Leroy gaan trouwen! Wat zijn de huwelijksplannen? Erica en Martien Meiland lichten alvast een tipje van de sluier op. Zo denken zij dat Maxime  een “traditionele, witte jurk” kiest.

Maxime Meiland en Leroy gaan trouwen

Twee jaar en baby Vivé verder, ging er een grote wens voor Maxime Meiland in vervulling. Haar vriend Leroy Molkenboer vroeg haar pasgeleden ten huwelijk! Zijn de voorbereidingen voor de bruiloft al begonnen? En wat zijn de huwelijksplannen? RTL Boulevard vroeg het Erica en Martien Meiland.

'Dat is geheim'

Maxime wilde al heel lang dat [Leroy] haar zou vragen. Dus we zaten hem er al een beetje mee te pesten omdat het zo lang duurde. Eindelijk is de kogel door de kerk”, vertelt Erica. De bruiloft moet komende zomer plaatsvinden… als er in ieder geval nog een trouwlocatie beschikbaar is! Martien: “Ze moeten natuurlijk nog even kijken of er plek is op zo’n korte termijn. Maar ik denk wel dat dat lukt.” Waar willen Maxime en Leroy dan trouwen? Dat wil Martien niet zeggen: “Dat is geheim. Dat is helemaal niet leuk om dat te zeggen. Dat is aan hen.

Wel willen Erica en Martien alvast een tipje van de sluier oplichten. Letterlijk! Zij denken namelijk dat Maxime een “traditionele, witte” jurk kiest. Dat hoeft echter helemaal niet saai te zijn: “Ze gaat wel uitpakken hoor”, zegt Martien.

Het shoppen naar een jurk zal alleen nog wel even moeten wachten... Maxime ligt op dit moment ziek op bed.

 

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4. Meer van de Meilandjes zien? Chateau Bijstand zie je vanaf komende maandag wekelijks om 20:30 uur op SBS6.