Wat goéééd: Chateau Meiland krijgt nieuw seizoen

De Meilandjes

In een chateau woont het flamboyante gezin niet meer, maar de avonturen zijn nog niet op. De Meilandjes keren terug op de buis met Chateau Meiland. Dat bevestigt een woordvoerder van Talpa Network.

Nieuw seizoen

You love him or hate him, maar een ding is zeker: Martien Meiland is een kijkcijferhit. Ondanks dat hij hintte op het einde van zijn tv-carrière, is de koek tóch nog niet op voor de voormalig kasteelheer. Een nieuw seizoen van Chateau Meiland is onderweg. De nieuwe reeks staat gepland voor na de zomer. Wanneer wij het gloednieuwe seizoen op de buis kunnen bewonderen is nog niet bekend. 

Wat is er wel bekend?

Nu de Meilandjes niet meer in hun Franse chateau wonen, zullen de klusavonturen flink minder zijn. Wel komt het chateau nog in beeld: de sleuteloverdracht zal te zien zijn in het nieuwe seizoen. Ook de verhuizing binnen Noordwijk komt aan bod. En wordt misschien wel het meest romantische seizoen van Chateau Meiland: het huwelijk van dochter Maxime wordt vastgelegd.

Andere plannen

Het gezin heeft nog andere plannen naast hun realityserie. Erica onthulde in Shownieuws in gesprek te zijn over een nieuw boek: “Er zit nog wel iets in de pen”, teaset ze. Waar het boek over gaat? Dat houdt Erica nog een beetje cryptisch. Het gaat in ieder geval over ‘hun leven’ en over ‘de komende tijd’. "Het is dus nog heel pril, maar ik denk wel dat het een heel leuk idee is."

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.