Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Martien Meiland
BN'ers

Martien Meiland denkt na over einde tv-carrière: 'Op een gegeven moment is het toch klaar?'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Emma de Wijer

You love him or hate him, maar een ding is zeker: Martien Meiland is een kijkcijferhit. Maar de extravagante realityster is niet van plan om jarenlang voor de camera te blijven verschijnen. Het einde van zijn tv-carrière is al voorzichtig in zicht. 

Geen lange tv-carrière

Martien steelt alweer even de show in programma's als Chateau Meiland, Wie van de 3 en Chateau Bijstand. Hij is wel de kijkcijferknaller van SBS 6 te noemen. Maar de zender zal op een gegeven moment toch echt afscheid van hem moeten nemen. Martien voelt er namelijk niks voor om jarenlang op de buis te schitteren. 

Over vijf jaar van de buis

Of de familie over vijf jaar nog op tv te zien is? Martien acht die kans klein. "Ja, weetje, op een gegeven moment is het toch klaar?", zegt hij tegen Shownieuws. Het heeft er wellicht ook mee te maken dat de Meilandjes sinds hun succes niet meer normaal de straat op kunnen. Zelfs een tripje naar IKEA zit er niet in. "Je gaat zeker met hem niet graag meer ergens heen, dat is wel jammer", aldus Erica over Martien. 

Toch hoeven Martien-fans voorlopig niet bang te zijn dat hij uit de schijnwerpers stapt. Erica onthulde in Shownieuws in gesprek te zijn over een nieuw boek: “Er zit nog wel iets in de pen”, teaset ze. Waar het boek over gaat? Dat houdt Erica nog een beetje cryptisch. Het gaat in ieder geval over ‘hun leven’ en over ‘de komende tijd’. "Het is dus nog heel pril, maar ik denk wel dat het een heel leuk idee is."

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder