familie Meiland Martien Erica Maxime

Veronica Superguide logo
familie Meiland Martien Erica Maxime
BN'ersSBSMeilandShownieuwsTV

De familie Meiland komt met nieuw boek: ‘Zit wel iets in de pen’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Volgens Erica Meiland komt er een nieuw boek over de familie aan! Het boek vertelt over ‘de komende tijd’. Erica blijft cryptisch, maar noemt het ‘een heel leuk idee’.

Nieuw boek van de Meilandjes

De biografieën over Erica en Martien Meiland waren een groot succes! Geen wonder dat de Meilandjes wel oren hebben naar een opvolger. Erica onthulde in Shownieuws in gesprek te zijn over een nieuw boek: “Er zit nog wel iets in de pen”, teaset ze. Waar het boek over gaat? Dat houdt Erica nog een beetje cryptisch. Het gaat in ieder geval over ‘hun leven’ en over ‘de komende tijd’.

'Heel pril'

Jan Dijkgraaf schreef de biografieën over Erica en Martien. Ook dit nieuwe boek wordt mogelijk van zijn hand. Echt heel veel kan Erica echter nog niet verklappen: “Het is dus nog heel pril, maar ik denk wel dat het een heel leuk idee is." Dat het idee inderdaad nog ‘heel pril’ is, blijkt wel uit Martiens verbaasde reactie: “Ik weet helemaal niet waar je het over hebt. (...) Heel nieuw item voor mij.

Zou het boek over de verkoop van het kasteel van de Meilandjes gaan? Of de nieuwe carrièrestap van Erica? We zijn in ieder geval benieuwd of het nieuwe boek net zo spraakmakend wordt als Erica, de motor achter de Meilandjes.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder