Maxime Meiland wil bruiloft ‘simpel’ houden: ‘Het valt tegen’

montana maxime meiland rtl boulevard bruiloft leroy

Maxime Meiland gaat deze zomer trouwen met Leroy. Ze onthult dat ze de bruiloft ‘simpel en klein’ wil houden. Zus Montana gelooft daar echter niets van: “Vind dat je iets moois ervan maakt.

Chateau Meiland seizoen zeven

Het zevende seizoen van Chateau Meiland komt eraan! RTL Boulevard vroeg Montana en Maxime Meiland naar wat we allemaal te zien krijgen in de nieuwe afleveringen. De zussen vertellen dat we onder meer getuige zullen zijn van de zoveelste verhuizing, ook gaat het over de nieuwe carrière van moeder Erica, en zien we hoe Maxime in het huwelijksbootje stapt met Leroy.

'Ik wil het een beetje simpel houden'

Maxime vertelt dat ze haar bruidsjurk al binnen heeft. Omdat de bruiloft deze zomer al plaatsvindt, heeft het stel toch een weddingplanner in de arm genomen: "Je moet veel doen hoor, het valt tegen. Het is echt niet normaal, terwijl wij het nog soort van simpel en klein houden." Simpel en klein? Laat vader Martien het niet horen! Ook zus Montana reageert verbaasd: “Ik vind dat je wel iets moois ervan maakt.” Maxime ontkent: “Nee, joh. Ik wil het een beetje simpel houden.

Geen strandbruiloft voor Maxime

Waar de bruiloft precies plaatsvindt, is niet bekend. Maxime verklapt echter al wel dat ze niet op het strand trouwen: "Daar hebben Leroy en ik alle twee niet zoveel mee. Ja, wel gewoon leuk eventjes een dagje naar het strand, maar ik zou daar nooit willen trouwen."

RTL Boulevard zie je elke dag om 18:35 uur op RTL 4.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.