Wat!? Chateau Marillaux uit het beroemde Chateau Meiland stond te koop!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Wat!? Chateau Marillaux uit het beroemde Chateau Meiland stond te koop!

Mysterie: staat Chateau Meiland te koop?

|
|

Laatste update:

Paniek op Chateau Marillaux! Het opgeknapte kasteel van de familie Meiland stond de laatste paar dagen te koop, maar de Meilandjes zelf hadden geen idéé!

Op de website van Chateau Marillaux stond een boodschap dat het beroemde kasteel van Martien en Erica te koop werd aangeboden. "Gerestaureerd kasteel bed&breakfast te koop.” RTL Boulevard had de scoop en nam contact op met de familie Meiland om te vragen qu’est ce que c’est.

Mysterie: staat Chateau Meiland te koop?

Volgens de familie klopt er helemaal niets van de mededeling, maar ze gaven toe dat het bericht op hun officiële site stond. Ze hielden het er op dat ze mogelijk gehackt waren, aka het 'Wendy van Dijk-protocol'.

Via Google Cache is het bericht nog steeds te bekijken. Hoewel het erop lijkt dat Chateau Marillaux te koop stond, is het bericht niet helemaal af. Heeft een sluwe hacker inderdaad toegeslagen? Heeft Maxime een grapje uitgehaald, of is de familie Meiland inmiddels een beetje klaar met hun megapopulaire verblijfplaats?

Chateau Meiland

Recent kondigden Martien en Erica aan dat ze niet tot in de eeuwigheid in de horeca willen werken. Ze verwachten binnen twee jaar afstand te doen van hun bekende chateau… Voorlopig is er de komende jaren bijna geen kamer meer te krijgen! Daarnaast komt er ook gewoon een derde seizoen van de populaire realityserie, dus zou een vertrek van de Meilandjes op dit moment wel vreemd zijn.

Lees verder