De familie Meiland is de prestigieuze Televizier-Ring even kwijt...

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De familie Meiland is de prestigieuze Televizier-Ring even kwijt...

OMG! Martien Meiland is Televizier-Ring kwijt

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Nederlandse tv-makers doen zowat een moord voor de prestigieuze Gouden Televizier-Ring, maar de familie Meiland is er wat minder voorzichtig mee. ‘Nou, die is dus wég!’

De familie Meiland ontving de ‘Over De Grens Award 2019’ van het ZZP- en MKB-platform De Ondernemer, en stelde voor dat de prijs gezellig naast de Gouden Televizier-Ring zou komen te staan. ‘Nou’, melde Martien, ‘die is dus weg…’

Als voorbereiding op de familievakantie had Erica de televisieprijs verstopt, maar de mater familias wist eventjes niet meer wáár. ‘Hij ligt ergens, ik moet even zoeken.’ De familie Meiland won de prijs voor het beste televisieprogramma dit jaar. Hoewel ze er erg blij mee zijn, springen ze dus niet echt voorzichtig met de mediaprijs om.

In de video vertellen Martien en Erica over hun aanpak als ondernemers; zoals de naam van het platform al aangeeft, ligt het zwaartepunt op dit onderwerp. Vooral Martien lijkt af en toe nogal door het leven te fladderen, maar Erica en hij zijn natuurlijk wel uiterst serieus met hun werk bezig.

Chateau Meiland

De familie Meiland verwacht wel dat ze binnen een paar jaar weer aan een nieuw avontuur zullen beginnen. ‘Misschien bestaat Chateau Marillaux over twee jaar nog wel, maar niet meer met ons onder het dak.’ Het harde werken eist zijn tol van de familie, die binnenkort met een nieuwe aanpak begint: drie weken open, één weekje dicht. De familie is al bezig met het plannen van een volgend ondernemersavontuur; misschien in Frankrijk, maar Nederland is ook een optie. Als er een bijbehorende realityserie verschijnt, vinden we het allemaal prima!

Lees verder