Chateau Meiland-fans leveren Televizier Gala nieuw kijkcijferrecord

Martien Meiland Televizier-Ring

Chateau Meiland won gisteravond de Gouden Televizier-Ring voor het beste programma, en veel fans zaten te kijken naar de show want het Gala heeft nog nooit zoveel kijkers getrokken! Stichting Kijkonderzoek houdt de kijkcijfers bij sinds 2002 en zag niet eerder zoveel mensen zappen naar de beeldjesparade. Het Televizier Gala was goed voor maar liefst 2,5 miljoen kijkers!

De populariteit van Chateau Meiland heeft natuurlijk geholpen om het nieuwe kijkcijferrecord te vestigen. De show rondom de flamboyante Martien Meiland en zijn familie in Frankrijk, trekt steevast meer dan een miljoen kijkers op SBS 6.

Nooit eerder zoveel kijkers

De afgelopen edities van de Televizier-Ring awardshow, waren ook goed voor miljoenen kijkers, maar de magische 2 miljoen werd alleen in 2009 gehaald. Dat record is nu eindelijk verbroken met 2,5 miljoen tv-kijkers. Organisator AVROTROS mag de Meilandjes dus dankbaar zijn!

Wat gooooeeeeeeed!

Bekijk hieronder de overwinningsspeech van Martien Meiland op het Televizier Gala. Hij bedankt ook vriendin Caroline die Chateau Meiland verliet vanwege een burn-out en gisteravond niet aanwezig was. Bekijk hier alle Televizier-winnaars.

Chateau Meiland wordt iedere maandag om 20.30 uur op SBS 6 uitgezonden.