Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Chateau Meiland
SBS

Nog meer wijnen, wijnen, wijnen: Chateau Meiland krijgt achtste seizoen

|
|

Laatste update:

Het zevende seizoen van Chateau Meiland is nog volle gang, maar een vervolg is nu al een gegeven. De Meilandjes zijn namelijk nog niet uitgewijnd: een achtste seizoen is bevestigd!

Maxime worstelt met bekendheid

Dat het gezin te porren is voor nóg een seizoen, komt als een redelijke verrassing. Maxime heeft namelijk aangegeven dat de bekendheid haar soms te veel wordt. "Zou ik Chateau Meiland gedaan hebben als ik van tevoren de impact had geweten? Misschien niet, al heeft het me natuurlijk ook ontzettend veel gebracht", gaf ze aan.

Einde?

Ook Martien en Erica zien een lange tv-carrière niet zitten. "Over vijf jaar bestaat Chateau Meiland niet meer, hoor", zei de voormalig kasteelheer in Veronica Superguide. "Dan ben ik lekker met de kleinkinderen bezig, misschien hebben Montana en Dirk dan ook wel een kind. Daarnaast blijf ik dan Wie van de 3 doen en daar blijft het bij. Dag. Ik heb nu soms al het gevoel dat ik met één been in het graf sta."

Achtste seizoen

De Meilandjes pakken meteen door: de opnames van het achtste seizoen beginnen maandag al. Wanneer de volgende reeks op televisie te zien zal zijn, is nog niet bekend. "Daar kunnen we nog niets over zeggen", laat de woordvoerder van Talpa desgevraagd weten.

Chateau Meiland is vanaf iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder