Maxime Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland
SBS

Maxime Meiland: 'Als ik dit wist had ik Chateau Meiland misschien niet gedaan'

|
|

Laatste update:

Chateau Meiland heeft vele deuren geopend voor Maxime Meiland. Toch vindt ze dat ze een hoge prijs betaalt. "Mensen realiseren zich niet altijd dat er een keerzijde is."

Beperkt leven

Werp één blik op Maxime's Instagramaccount en je zou denken dat ze een geweldig leven leidt. Maar de realityster heeft het helemaal niet zo makkelijk, vindt ze. Het BN'erschap valt haar vaak zwaar. "Even snel anoniem over straat is er bijvoorbeeld niet bij", zegt ze in Televizier. "Geen uitstapjes, geen weekend naar het strand met het gezin. Je bent heel beperkt in je leven."

Grote impact

Maxime heeft het soms zo zwaar dat ze zich weleens afvraagt of het programma het allemaal waard is. "Zou ik Chateau Meiland gedaan hebben als ik van tevoren de impact had geweten? Misschien niet, al heeft het me natuurlijk ook ontzettend veel gebracht."

Dochters in beeld

Ondanks dat de realityster het zelf lastig vindt om bekend te zijn, brengt ze haar dochters Claire en Vivé volop in beeld. Eerder werd ze hiervoor op het matje geroepen door de arbeidsinspectie. Dit seizoen zijn de meiden tóch weer in Chateau Meiland te zien. "Gelukkig wel! We hebben afspraken gemaakt met de arbeidsinspectie. Ze mogen in beeld, zolang ze niet bewust het middelpunt zijn."

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder