Marc Marie Huijbregts

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marc Marie Huijbregts
BN'ers

Marc-Marie Huijbregts reageert op sneer Linda de Mol: 'Dat heb ik niet verdiend'

|
|

Laatste update:

Marc-Marie Huijbregts is niet zo blij met Linda de Mol. De presentatrice -die in magazine LINDA haar échte comeback maakte- fileerde in haar lange editorial enkele mediafiguren, waaronder Marc-Marie. ''Ze valt mij aan'', verkondigt de komiek in de podcast Marc-Marie en Aaf Vinden Iets

Er kwam een uitzending van Beau waarin een ongekend staaltje trial-by-media plaatsvond: een vrouw werd daar aan tafel letterlijk gillend aangezet om aangifte te doen, terwijl elke jurist en deskundige zegt dat slachtoffers hun verhaal bij de politie horen te doen en niet op televisie'', schreef Linda de Mol in haar nieuwe editorial. De presentatrice vertelde over haar ervaring na de beruchte Voice-rel en zet daarmee een aantal BN'ers voor het blok. 

Aangifte

"Blijkbaar valt ze mij daar ook in aan omdat ik iets heb gezegd bij BEAU tegen een meisje, dat ze aangifte moest doen. Wat ze vertelde was heel erg, dus ik dacht: goh, ga aangifte doen. Dat is de enige manier eigenlijk en ik weet ook niet wat je anders moet zeggen. Ik kan moeilijk zeggen: ga zeker niet naar de politie, dat ga je niet zeggen'', geeft Marc-Marie toe. Hij snapt niet helemaal waar de sneer van Linda dan vandaan komt.

'Niet verdiend'

''Ik ben altijd degene die Linda heel erg verdedigt, ook in de tijd dat ze heel erg aangevallen werd.'' Volgens Marc-Marie viel de opmerking niet in goede aarde bij Linda. ''Ik was wel verrast moet ik eerlijk zeggen, dat zij ineens zo mij het onderste uit de kan gaf. Ik vond niet heel erg dat ik dat verdiend had. Maar goed, ik vind alles goed dat ze doet want ik vind het gewoon hartstikke zielig", zegt de cabaretier. 

Tim Hofman

Linda sneerde niet alleen naar Marc-Marie, maar vuurde ook nog uitspraken op andere BN'ers af. Onder wie Tim Hofman, het brein achter de veelbesproken BOOS-video over de nare incidenten bij The Voice. Zo begrijpt ze niet dat een bepaald pikant filmpje van Tim Hofman uit 2012 in haar ogen maar weinig aandacht kreeg. “Ik zag beelden van Tim Hofman zelf, die tegen een ongemakkelijke vrouw zei: 'Laat een tiet zien, ik heb een stijve lul' en zag hoe dat niet zo erg werd gevonden.''

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder