Tim Hofman en Linda de Mol

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Tim Hofman en Linda de Mol
The VoiceBN'ers

Linda de Mol sneert naar Tim Hofman

|
|

Laatste update:

In haar nu al veelbesproken editorial in de LINDA., beschrijft Linda de Mol uitgebreid door wat voor hel ze na The Voice-rel is gegaan. Maar dat niet alleen: ze richt haar pijlen ook op haar criticasters, waaronder Tim Hofman. Nota bene de aanjager van de geopende Voice-beerput, valt volgens Linda ook genoeg te verwijten. 

Tekst: Eveline van Gils

Vieze Jeroentje 

In ruim drie-en-een-half duizend woorden vertelt Linda haar kant van het verhaal. Hoe, op die bewuste 12 januari in 2022, Linda's leven na een vernietigende mail van Tim Hofman, voorgoed veranderde. Van een onaangeroerde pan risotto tot het verbreken van haar jarenlange relatie met Jeroen Rietbergen. “Dat iemand waar je zo ontzettend van houdt zich zo blijkt te hebben misdragen bij jonge vrouwen... Dat brengt een bak verdriet en woede, verbijstering en onbegrip met zich mee die ik hier niet eens kan beschrijven.” 

Uithaal naar Tim Hofman 

Toch is het niet alleen Jeroen die iets te verwijten valt, volgens Linda. Zo begrijpt ze niet dat een bepaald pikant filmpje van Tim Hofman uit 2012 volgens haar maar weinig aandacht kreeg. Ik zag beelden van Tim Hofman zelf, die tegen een ongemakkelijke vrouw zei: 'Laat een tiet zien, ik heb een stijve lul' en zag hoe dat niet zo erg werd gevonden.' Er volgden nog veel meer bekende mannen die seksueel grensoverschrijdend gedrag vertoond hadden en dickpics verstuurd hadden, maar die waren toch minder interessant, want ze waren na een dag al uit de pers. 

Angela de Jong 

Wat Linda vergeet is dat er wel degelijk dagenlang ophef was na het uitlekken van dit bewuste filmpje. Tim heeft er nog zijn excuses voor aangeboden en de vrouw in kwestie, Zimra Geurts, heeft hem allang vergeven. Of het voor Linda verstandig is om haar pijlen op Tim te richten is nog maar de vraag. In haar column in het AD noemt Angela de Jong Linda’s uithaal naar de criticasters “gewoon dom

Tim Hofman heeft nog niet gereageerd op de sneer van Linda.

Lees verder