Angela de Jong

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Angela de Jong
The Voice

Angela de Jong over Linda de Mol: ‘Komt nogal dom over’

|
|

Laatste update:

Linda de Mol heeft haar kant van het verhaal rondom het Voice-schandaal eindelijk gegeven, maar Angela de Jong is er niet blij mee. De editorial zoals hij nu is “komt nogal dom over” vindt de AD-columnist. Beter kan Linda zich laten interviewen door Tim Hofman, om voor eens en voor altijd alle onduidelijkheid weg te halen.

Intens vals

Angela de Jong weet ook wel dat ze door haar mening weer wordt neergezet als “sneu” en “intens vals”. Ze schrijft dan ook dat ze zeker begrip heeft voor Linda’s situatie, dat haar ex Jeroen Rietbergen een viespeuk bleek te zijn die achter de schermen bij The Voice allerlei vrouwen lastigviel.

Meer vragen

Toch roept de editorial in de LINDA alleen maar meer vragen op volgens Angela. Hoe zit het met die volgens haar ‘verkeerde zin’ in de officiële verklaring van Jeroen, die meldde dat Linda wél op de hoogte was van een aantal misstappen? Waarom heeft hij die opgeschreven? En had ze in 2020 ook haar mond gehouden tegen haar broer over de twee vrouwen die Ali B beschuldigen van verkrachting, als bijvoorbeeld haar eigen dochter nauw met de rapper moest samenwerken?

Interview met Tim Hofman

Doorvragen is onmogelijk als Linda het bij haar eigen blaadje houdt. Daarom stelt Angela voor dat de presentatrice toch maar eens een interview moet doen over de hele situatie. Tim Hofman heeft volgens haar vast interesse. "Met één interview had Linda de slachtoffers antwoorden kunnen geven en al haar ‘haters’ in een keer de mond gesnoerd. Dat is een gemiste kans.

Lees verder