Lucifer Tom Ellis Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lucifer Tom Ellis Netflix

O nee! Lucifer seizoen 6 in gevaar door contractproblemen Tom Ellis?

|
|

Laatste update:

Als we de geruchten mogen geloven, is dat zesde seizoen van Lucifer toch nog helemaal niet zo zeker… Het schijnt namelijk dat er een geschil is ontstaan tussen Netflix en hoofdrolspeler Tom Ellis. Naar verluidt heeft de acteur het aanbod van de studio afgeslagen...

Deal Lucifer seizoen 6 blijft nog even uit

TVLine schrijft dat de contractonderhandelingen met Tom Ellis nog steeds nergens op uit zijn gelopen… De website schrijft dat Ellis het meest recente bod van de streamingdienst heeft afgeslagen. En dat is best gek, aangezien zowel Ellis als Netflix al kenbaar hebben gemaakt interesse te hebben in een zesde seizoen van Lucifer! Waarschijnlijk heeft het uitblijven van een concrete deal vooral te maken met de salarisonderhandelingen… Jammer, want zo lang Ellis geen handtekening zet, kunnen de contracten met de andere Lucifer-castleden ook niet getekend worden.

Extra seizoenen voor Lucifer op Netflix

Lucifer was eerder te zien op FOX. Die zender besloot na drie seizoenen echter te stoppen met de serie… Op dat moment greep Netflix in, zodat Lucifer terug kon keren voor twee extra seizoenen! Maar alhoewel het vijfde seizoen heel lang het laatste leek, doen geruchten over een seizoen 6 toch alweer een poos de ronde. Hopelijk laat het verlossende woord niet lang meer op zich wachten!

P.S. We sluiten natuurlijk nog wel even af met goed nieuws. Wist je al dat Lucifer seizoen 5 binnenkort op Netflix te zien is?

Lees verder