Seizoen 6 van Lucifer lijkt zo goed als zeker

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Seizoen 6 van Lucifer lijkt zo goed als zeker

Onderhandelingen Lucifer seizoen 6 gaan prima!

|
|

Laatste update:

Hoe zit het nou met een zesde seizoen van Lucifer? Het lijkt er sterk op dat Netflix en Warner Bros. er wel uit komen!

Aanvankelijk zou het vijfde seizoen van de populaire serie het laatste zijn, maar Netflix bood fans tóch een zoenoffer aan. Het slotseizoen kreeg extra afleveringen en daarmee was de kous af. Dacht men…

Bij nader bleek een voortzetting tóch mogelijk, waardoor ‘lucifans’ het vuurtje lekker opstookten op social media. Netflix en Warner Bros. openden onderhandelingen, en inmiddels komt seizoen 6 van Lucifer stiekem toch wel erg dichtbij.

Volgens de Amerikaanse site TV Line ‘zijn beide partijen optimistisch over een deal om Lucifer te verlengen.’ Yes! Sterker nog: showrunners Ildry Modorovich en Joe Henderson zijn al akkoord met Netflix. Het wachten is nu nog op de andere medewerkers, zoals hoofdrolspeler Tom Ellis. Hij is nog in gesprek met Warner Bros. Television: ook hier wordt een positief resultaat verwacht.

Lucifer seizoen 6?

Momenteel vinden de laatste opnames van het vijfde seizoen van Lucifer afgerond. Het seizoen wordt in twee delen geknipt en begint ergens in 2020. Een precieze datum is helaas nog niet bekend.

Hoewel we Lucifer technisch gezien nog onder de ‘Netflix-shows die in 2020 stoppen’ moeten rekenen, begint de toekomst er bijzonder helder uit te zien voor lucifans!

Lees verder