Lauren German en Tom Ellis in Lucifer op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Lauren German en Tom Ellis in Lucifer op Netflix

Lucifer mogelijk wéér gered: ‘Netflix wil niet stoppen’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

We waren al superblij dat Netflix ons hete duiveltje Tom Ellis en zijn Lucifer eerder al eens van de ondergang redde, maar later voelden we toch een beetje teleurstelling: Lucifer gaat stoppen. Of... misschien toch niet!

Netflix gaf ons vorig jaar het vierde seizoen van Lucifer nadat zender FOX de serie na seizoen 3 in de prullenbak gooide. Even later maakte de streamingdienst bekend dat er nóg een seizoen aankomt. Helaas kwam daarmee ook het nieuws dat deze vijfde reeks - die in tweeën wordt gesplitst - de allerlaatste zou zijn. Maar wacht eens even: mogelijk krabbelt Netflix nu tóch een beetje terug!

Seizoen 6

TV Line komt met een duivelse twist in het Lucifer-verhaal. Volgens het platform praat Netflix as we speak met producent Warner Bros. Television. De twee partijen bespreken of het misschien toch een idee is om nog niet te stoppen. Dit zou betekenen dat seizoen 5 - momenteel in de laatste fase van productie - tóch niet het einde is voor de duivel en zijn avonturen op aarde!

'Laatste' seizoen

Maar goed... laten we niet te vroeg juichen. Netflix zelf moet nog reageren op de geruchten, dus vooralsnog is seizoen 5 toch echt het 'laatste' seizoen. Wat weten we daar tot nu toe over? Nou, we gaan eindelijk Luci's papa God ontmoeten. Daarnaast mogen we ons verheugen op een musicalaflevering (!). En déze oude bekende keert terug. Nu nog een releasedatum en we zijn helemaal happy!

Lees verder